| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Tko ima najveći odraz na svjetu? u Društvo forumu; Je li vas ikada zanimalo koji čovjek ima najveći odraz na svijetu. Odgovor je Francuz Kadour Ziani čiji odraz iznosi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Tko ima najveći odraz na svjetu? Je li vas ikada zanimalo koji čovjek ima najveći odraz na svijetu. Odgovor je Francuz Kadour Ziani čiji odraz iznosi cak 141 cm. Čovjek je visok samo 178 cm, a jedan je od najboljih dunkera na svijetu. Uvijek zakucava s jedne noge. Kadour Ziani je izveo neke od najmaštovitijih i najtežih zakucavanja kao double windmill, 360 preko četvorice itd. Takodjer je on mislim jedini čovjek koji je uspio nogom (da, nogom) dodirnuti obruč!!!! Tko zna šta bi sve radio da je visok 2 metra. Vjerojatno bi mogao sjesti u koš. Evo nekih videa od Kadoura: Film 1 (6,14MB) Film 2 (2,07MB) Film 3 (1,96MB) Film 4 (2,59MB) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Frajer | Sorry, u pravu si, koliko se sječam pričali smo na jednom forumu (sportnet ili forum.hr) i to mi je ostalo u sječanju, malo prosurfao ... malo pročitao o njemu i uvjerio me da si ti u pravu, možda sam ja krivo shvatio i da kadour trenutno ima najveći odraz na svijetu, jer je Spud odustao od košarke 1997.g i krenuo igrati golf ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | je jeben je taj kadour...kazem, imam par njegovih mixeva...stvarno zna.... imam osjecaj da je frajer propali gimnasticar pa se uhvatio lopte pa sad radi "sranja". Ide mu jako dobro... Al spud webb...spomenik bi mu sagradio frajer...dao bi ljevo jaje da mogu tako skocit ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ima, najveci, odraz, svjetu, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

koda je to kod njih nešta novo? 

frajer...dao bi ljevo jaje da mogu tako skocit