Jako , jako loša učenica.

Kada bi čas nastave bio gotov, zamolio bi dotičnu učenicu da ostane jer nije dobro napisala sastav pa da joj ukažem gde je grešila. Nakon što bi đaci izašli, govorio bi joj greške i kazivao da će pasti razred i tako bi joj pričao dok joj se nebi oči zasuzile. Onda bi je išao utješit da postoji nada i da ću joj pomoći ako želi. Primakao bi se bliže njoj i onako očinski je zagrlio, gladeći je po glavi. Pri tome bi joj pritiskao glavu nadole, nesvesno upućivajući je gde je izlaz iz svega toga. Žensko ko žensko kada se nalazi na 20centi od šlica zna šta je činiti. Primila bi me za već ukručenu burgiju i trljala bi svoju rukicu od hlaće. Ja bi se tada opustio, ležerno u svome naslonjaču i pustio da ona dalje radi svoje. Studentica bi se igrala sa mojom kitom kao sa kredom. Sisala bi i povremeno me pogledavala da vidi kako se osećam. Ja bi ispocetka govorio: dobro, dobro, a kasnije bi povecavao ocene na vrlo dobro, vrlo dobro. Odlično dolazi na kraju kada bi pošarala mojom spermom ploču ja bi uzviknuo: Odličnoooooo. Ona nebi shvatila to kao kaznu, pa bi morao da ju zamolim da se nagne preko stola da ju svojom burgijom istučem po tom njenom dupentecu. Znažno bi ju udarao , malo burgijom malo dlanom dok joj dupe nebi bilo crveno kao rdeča pesa (cikla). Onako uplakanu okrenuo bi na leđa na stolu katedre i podigao noge na svoja ramena objasnjavajuci joj zakone fizike istovremeno. Snazno prodiranje moga uda u njenu unutrasnjost i slažuci joj pritom unutarnje organe (kako je to ševa divno rekao). Po svršetku ispraznio bi svoju cigaru(burgiju) u njenu pepeljaru (pupak). Utrljao i razmazao po njenom telu. Ponekad ima kap dve zaostane u cevovodu pa bi otisao do njenih usta da to isisa da si ne zaprljam gače. Uz pozdrav: Vidimo se na kolokviju ispratio bi je do vrata, a provirio bi napolje i viknuo: može dalje.