| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Treba mi pomoc u Društvo forumu; Nisam znao gdje smjestiti temu pa, nadam se da ovdje odgovara. Trazio sam kao manijak svugdje po web-u besplatne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: KoNg StUdiOs
Poruka: 26
![]() | Nisam znao gdje smjestiti temu pa, nadam se da ovdje odgovara. Trazio sam kao manijak svugdje po web-u besplatne printove (za majice) za downloadati, ali nigdje ne nadjoh. Ako neko ima neke linkove za bilo kakve printove (muzika, celebrity, a posebno sa smjesnim natpisima), nek napise. Aj' kad sam otvorio temu, treba mi pomoc i oko programa iMEDIAN 4.10.1121 jer mi nece otvarat TV, ja mislim da treba crack ili serial, ali ih nigdje nema, pa ako neko nadje, neka posalje na PM, bio bih mu strasno zahvalan, isti je slucaj i sa programom anvSoft Video to 3GP converter 1.1 (nema serial-a).
__________________ 'Every great band is destroyed by their success... cartoon bands are no exception.' - Noodle |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, treba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Trade Narodnjaka | ray | Recycle Bin | 1 | 11-10-05 18:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:10.