| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Trik s kartama u Društvo forumu; Ja jednostavno ne mogu vjerovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kak je ovaj lik to izveo mmm mmm mmm Trik s kartama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Trik s kartama Ja jednostavno ne mogu vjerovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kak je ovaj lik to izveo mmm mmm mmm Trik s kartama
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trik s kartama duple karte( dve u jednoj kao sljepljene). pogledaj mu kažiprst ljeve ruke. ima moj frend hrpu takvih trikova. kupuju se u beču u spec. dućanu, i otkriju ti tek kad kupiš trik.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Trik s kartama Ja ne vidim ništa s kažiprstom... Vidim da mu skroz ide dolje gore, ali ništa se ne vidi... A id da su sljepljene kak ima tri vrste karata? Daj mi pošalji na pm neki trik od tvog frenda pliz
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-08-07
Poruka: 2
![]() | ako iko ima ikoji trik ali dobar s kartama neka mi ga pošalje na e-mail ceca1@net.hr molim vas ljudi plizzzzzzzzzzzzz |
| | |
![]() |
| Tagovi: kartama, trik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

mmm 

pliz