| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Tuzla oborila rekord - poljubilo se 6.980 parova u Društvo forumu; Oko 7.000 parova istovremo se poljubilo u subotu navečer u Tuzli u pokušaju da taj događaj nađe svoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Bionic Jive | Tuzla oborila rekord - poljubilo se 6.980 parova Oko 7.000 parova istovremo se poljubilo u subotu navečer u Tuzli u pokušaju da taj događaj nađe svoje mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda, izjavio je tuzlanski gradonačelnik Jasmin Imamović. "Poljubilo se točno 6.980 parova, a osim što će Tuzla ući u slavnu knjigu rekorda, poslala je i poruku ljubavi cijelom svijetu", dodao je Imamović koji je predsjedao žirijem. Potvrda o novom rekordu trebala bi stići krajem sljedećeg tjedna. Prethodno se u Mađarskoj poljubilo 6.130 parova, a na Filipinima 6.124 para. Događaj pod nazivom Ne propustite poljubac organizirala je lokalna radio postaja Kameleon kako bi obilježila 15. godišnjicu svog rada. Na cjelodnevnom slavlju nastupili su poznati glazbenici iz BiH, Srbije i Hrvatske.
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuzla oborila rekord - poljubilo se 6.980 parova Hm...ako je decko pravi ja bi si tih 10 sekundi produzila i na 10 minuta ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuzla oborila rekord - poljubilo se 6.980 parova A mogla sam...Ipak ja imam rodbinu tamo....20 000 hmmmm.... od toga 10 000 žene... znaci 10 000 muski...Ah ko zna... Našlo bi se nesto... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuzla oborila rekord - poljubilo se 6.980 parova Ma nije bitno ko se s kim... Bitno je da se kissaju...Ko koga zgrabi, vrijeme leti, os nes, nema...budi solidaran...mozda je to put Bosne do EU ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Tuzla oborila rekord - poljubilo se 6.980 parova Da, da vise nije poslovica "Preko trnja do zvijezda" nego "Preko poljubaca do Unije" ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: 6980, oborila, parova, poljubilo, rekord, tuzla |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.

trebalo se ljubit 10 sekundi...ja sam zadnje dvije.... nesto mi je debilno bilo... ono odbrojavanje, pa ti se onda krenes ljubit