| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi U Sjevernoj Koreji trguju ljudskim mesom u Društvo forumu; Izbjeglice iz Sjeverne Koreje pričaju o trgovini ljudskim mesom na crnom tržištu. Opć... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | U Sjevernoj Koreji trguju ljudskim mesom Izbjeglice iz Sjeverne Koreje pričaju o trgovini ljudskim mesom na crnom tržištu. Opći očaj i glad podsjećaju na "Splav Meduza". U jednom restoranu je vlasnica namamila tuđu djecu, ubila ih sjekirom i skuhala kao u bajci o Ivici i Marici. Policija je dan kasnije pronašla ručice, nožice i ljudske kosti. Pogubljene trgovci ljudskim mesom obično ukradu naveče i sutra ih prodaju kao meso za ljudsku prehranu. North Koreans Selling Human Flesh on Black Market
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U Sjevernoj Koreji trguju ljudskim mesom prestrašno ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: U Sjevernoj Koreji trguju ljudskim mesom Najgore je to što kao i obično stradavaju djeca koja se ne mogu braniti.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: U Sjevernoj Koreji trguju ljudskim mesom Bolesno...kuda ide ovaj svijet... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U Sjevernoj Koreji trguju ljudskim mesom Totalni ludjaci... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koreji, ljudskim, mesom, sjevernoj, trguju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.