Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Usporedite visinu sa slavnima u Društvo forumu; Provjerite s kojom slavnom osobom ste na istoj "valnoj duljini" ja sam 164 cm, kao Jeniffer Aniston i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-08, 09:40   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,688
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna
Usporedite visinu sa slavnima

Provjerite s kojom slavnom osobom ste na istoj "valnoj duljini"

ja sam 164 cm, kao Jeniffer Aniston i Demi Moore

sakubona
nespretna je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 09:51   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,269
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Usporedite visinu sa slavnima

ma lol, ne valja ta ljestvica ništa, da je Vin Diesel višlji od Schwarzeneggera, nema teorije
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 12:10   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,538
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Princeza Dijana
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 13:51   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,064
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

jbg, nisam siguran baš u cm koliko sam visok

uglavnom negdje oko kevina i clarka

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 13:57   #5 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,432
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

skoro clint eastwood, flai mi po cm
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:00   #6 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,906
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Znao sam da sam ko Bred Pit
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 14:44   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,915
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Clark Gable

Sad ću uzgojit brčine ko i on
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 15:10   #8 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,857
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Samuel L Jackson ili Lindsay Davenport

cm više manje
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 15:35   #9 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ja sam visoka kao naomi i pokojna princeza diana (moja imenjakinja)
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 15:38   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,786
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

steta sto dijelim visinu sa Juliom Roberts a ne bankovni racun
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: slavni, visina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108