| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Večerašnja vodena atrakcija u središtu Rijeke u Društvo forumu; Danas oko 22.30h u na raskrižju kod Erste banke došlo je do puknuća vodovodne cijevi(sutra će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Danas oko 22.30h u na raskrižju kod Erste banke došlo je do puknuća vodovodne cijevi(sutra će se znat iz novina što je točno bilo), pa je voda izlazila van kroz otvor šahte i stvorila mokri prometni kolaps. Ja sam se slučajno zatekao tamo, pa sam snimio tu novonastalu fontanu ![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 03-05-08 u 00:05. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: rođ.u Bugojnu živim u Zagrebu Godina: 52
Poruka: 2,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Večerašnja vodena atrakcija u središtu Rijeke Ja bi trebao u pon ili utorak ili sredu u rijeku. Dolazim iz Zagreba autocestom i trebam u omladinsku kod kiroprakticara bolkovca. On tek posle 20 u mesecu dolazi u zagreb a mene ukljestilo i dugo mi cekat. Kada dođem autoputem gde silazim, šta mi pise za koji dio grada. Sta na tabli pise koji izlaz i molim upute vozaca. Fala. Nije ovde tema al vidim dogadaj iz rijeke pa ce biti posecen a da bez veze ne otvaram temu samo za to. Fala
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: atrakcija, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.