Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 24

vedrana rudan na tv-u??

Raspravljate o temi vedrana rudan na tv-u?? u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; I svaki put kad je u emisiji neki tip koji joj se sviđa kaže da bi mogla s njim nekam ...

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

Re: vedrana rudan na tv-u??

I svaki put kad je u emisiji neki tip koji joj se sviđa kaže da bi mogla s njim nekam ić... Pa brijem da bi ta dala da joj guraju u svaku rupu...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Neznam, mislim na "u sridu" još lani nekaj je pričala o feminizmu, žene, prava, tralalalala i svaka druga "moj muž". Bilo je smješno u tom kontekstu čuti to, ali i žalosno kad shvatiš kako isfrustrirane osobe pitamo za važna mišljenja.
    stupid is as stupid does

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    Neznam, mislim na "u sridu" još lani nekaj je pričala o feminizmu, žene, prava, tralalalala i svaka druga "moj muž". Bilo je smješno u tom kontekstu čuti to, ali i žalosno kad shvatiš kako isfrustrirane osobe pitamo za važna mišljenja.

pa mi smo ocito isfrustrirana drzava pa takve osobe ocito kod nas nazalost pale i dobro prolaze.. ..

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Hvala Bogu da su babetinu najurili sa Nove:

- Nova TV javno se na Dan sjećanja na žrtve holokausta ispričava Židovskoj zajednici i svima koji su se mogli naći uvrijeđeni zbog jučerašnjeg komentara gošće komentatorice "IN Magazina" Vedrane Rudan – stoji u posebnom priopćenju u kojem se spominje da iz razloga što je Vedrana Rudan u svojim izjavama o židovskom narodu govorila rječnikom koji nikako nije u skladu s etičkim i novinarskim normama Nova TV više neće prikazivati rubriku Vedrane Rudan u ''IN magazinu''.

- Ističemo da je Vedrana Rudan iznijela isključivo svoj osobni stav koji nikako i ni u kojem slučaju nije stav Nove TV – stoji u izjavi.

Rudan smo kontaktirali odmah nakon priopćenja za javnost, a vijest ju je potpuno zatekla.

- Nemam pojma o čemu pričate, ovo mi je prvi glas. Na koncertu sam i ne bih htjela da mi to pokvari večer - rekla je Vedrana Rudan.
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Nisam mogao vjerovat kad sam pročitao kaj je rekla
    Žena je kreten na kvadrat.....

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

sta je rekla?

sto god da je.. zena se i inace tesko sramoti.. tako da me za nju zbilja ne moze nista iznenadit

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

"Prestanite biti Židovi i budite ljudi", samo je jedna od izjava književnice, kolumnistice i aktivistice za ženska prava, Vedrane Rudan, izrečena na Novoj TV na Dan sjećanja na žrtve holokausta....

Rudan se nakon svega opravdala tvrdnjom da se nije koristila govorom mržnje te da je ostala neshvaćena.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ahh.. budala.. sto drugo reci?

Banned
    Datum registracije
    29-12-08
    Starost
    82
    Poruka
    329
    Liked
    0 times

Ma Vedrana je boginja, i apsolutno sve podržavam što je rekla. Ženska ima hrabrost i muda da kaže sve ono što većina ljudi misli , al ne smije da kaže. Svaka čast Vedrana najhrabrija ženo u HR.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

u neku ruku ju podrzavam jer fakat kad se pogleda...zidovi svima mogu radit ovo ono, al da se neko na njih pozali, e onda je to smrtni grijeh...a vecina sranja u svijetu se kroz godine radi njih dogadala, direktno/indirektno...

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku