Neznam, mislim na "u sridu" još lani nekaj je pričala o feminizmu, žene, prava, tralalalala i svaka druga "moj muž". Bilo je smješno u tom kontekstu čuti to, ali i žalosno kad shvatiš kako isfrustrirane osobe pitamo za važna mišljenja.
Raspravljate o temi vedrana rudan na tv-u?? u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; I svaki put kad je u emisiji neki tip koji joj se sviđa kaže da bi mogla s njim nekam ...
Neznam, mislim na "u sridu" još lani nekaj je pričala o feminizmu, žene, prava, tralalalala i svaka druga "moj muž". Bilo je smješno u tom kontekstu čuti to, ali i žalosno kad shvatiš kako isfrustrirane osobe pitamo za važna mišljenja.
stupid is as stupid does
Hvala Bogu da su babetinu najurili sa Nove:
- Nova TV javno se na Dan sjećanja na žrtve holokausta ispričava Židovskoj zajednici i svima koji su se mogli naći uvrijeđeni zbog jučerašnjeg komentara gošće komentatorice "IN Magazina" Vedrane Rudan – stoji u posebnom priopćenju u kojem se spominje da iz razloga što je Vedrana Rudan u svojim izjavama o židovskom narodu govorila rječnikom koji nikako nije u skladu s etičkim i novinarskim normama Nova TV više neće prikazivati rubriku Vedrane Rudan u ''IN magazinu''.
- Ističemo da je Vedrana Rudan iznijela isključivo svoj osobni stav koji nikako i ni u kojem slučaju nije stav Nove TV – stoji u izjavi.
Rudan smo kontaktirali odmah nakon priopćenja za javnost, a vijest ju je potpuno zatekla.
- Nemam pojma o čemu pričate, ovo mi je prvi glas. Na koncertu sam i ne bih htjela da mi to pokvari večer - rekla je Vedrana Rudan.
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Nisam mogao vjerovat kad sam pročitao kaj je rekla
Žena je kreten na kvadrat.....
sta je rekla?
sto god da je.. zena se i inace tesko sramoti.. tako da me za nju zbilja ne moze nista iznenadit![]()
"Prestanite biti Židovi i budite ljudi", samo je jedna od izjava književnice, kolumnistice i aktivistice za ženska prava, Vedrane Rudan, izrečena na Novoj TV na Dan sjećanja na žrtve holokausta....
Rudan se nakon svega opravdala tvrdnjom da se nije koristila govorom mržnje te da je ostala neshvaćena.![]()
ahh.. budala.. sto drugo reci?
Ma Vedrana je boginja, i apsolutno sve podržavam što je rekla. Ženska ima hrabrost i muda da kaže sve ono što većina ljudi misli , al ne smije da kaže. Svaka čast Vedrana najhrabrija ženo u HR.![]()
u neku ruku ju podrzavam jer fakat kad se pogleda...zidovi svima mogu radit ovo ono, al da se neko na njih pozali, e onda je to smrtni grijeh...a vecina sranja u svijetu se kroz godine radi njih dogadala, direktno/indirektno...