| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vegetarijanstvo u Društvo forumu; Pogledajte... Možete li pogledati ovaj video a da vam ne padne na pamet "jadne" životinje ??? Imate li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Vegetarijanstvo Pogledajte... Možete li pogledati ovaj video a da vam ne padne na pamet "jadne" životinje ??? Imate li osjećaje ? Imaju ih i životinje.... Razmislite... http://www.petatv.com/tvpopup/video....=wm&speed=_med
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Vegetarijanstvo Uvjeren sam da ima i onih koji nisu vidjeli,iz tog razloga je i ovaj film ovdje.Neka se podigne ljudska svijest malo...mislim da je krajnje vrijeme za to ! P.S. Znao sam da ćeš ti biti prva sa odgovorom...tnx.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Vegetarijanstvo Ima i onih koji pred takvim filmovima zatvaraju oči Ali ja bih svima preporučila da to pogledaju Evo nisam se mogla suzdržati da ne pogledam I kao ni jedan sličan film nisam ga mogla odgledati do kraja P.s. nema na čemu Hvala tebi što si stavio ovaj film na forum ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vegetarijanstvo |
« test
|
ZA NEVJEROVATI »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:49.

Vidjela sam ih milijun i više ih ne mogu ni gledati
Da ti srce pukne