Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Velika dilema šta da kupim Amd ili intel u Društvo forumu; Došlo je vrijeme da promjenim moj procesor (amd athlon 64 3500+) i sad me muci sta da kupim Athlon ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 07-06-06, 11:54   #1 (permalink)
Banned

Avatar od korisnika Blitzkrieg23

Datum registracije: 31-05-06
Poruka: 46
Blitzkrieg23 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Blitzkrieg23
Velika dilema šta da kupim Amd ili intel

Došlo je vrijeme da promjenim moj procesor (amd athlon 64 3500+) i sad me muci sta da kupim Athlon 64 FX62 , X2 5000+ ili neki intelov dual core . Svih ovih godina samo amd-ove imao molim pomoc???
Blitzkrieg23 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-06-06, 12:10   #2 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel

Citat:
Pravi autor: Blitzkrieg23
Došlo je vrijeme da promjenim moj procesor (amd athlon 64 3500+) i sad me muci sta da kupim Athlon 64 FX62 , X2 5000+ ili neki intelov dual core . Svih ovih godina samo amd-ove imao molim pomoc???
Ja isto zadnje godine samo AMD, ali nema milosti
Tko više nudi, ali za manje para, moj je!
Mislim da u ovom trenutku AMD gazi Intela te ima bolji procesor na kojem ne možeš ispržiti 2 na oko, ali je jednostavno preskup. Ne znam da li ti je potreban nekakav top procesor, ovisno što radiš na računalu, za ove neke svakodnevne stvari ne bih bio spreman iskrcat lopatu para. Da mogu besplatno, onda bih uzeo AMD, bez premišljanja, ovako Intel.
Istina ti govoriš s nekih meni nedostižnih visina
Eto!

Zadnji Uredio Lovel : 07-06-06 u 12:14.
Lovel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-06-06, 14:19   #3 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Pa reci koje su ti druge komponente...
Servant je offline  
Star 07-06-06, 14:25   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
Haker_Tzar se izdvaja iz mase

Koja ti je brzina busa, kakvu ploču imaš.
Da li će taj procesor stvarno moći dobivati podatke sebi primjerenom brzinom ili će se dosađivati čekajući na ram.

I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet.
Haker_Tzar je offline  
Star 07-06-06, 15:54   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
marshall se izdvaja iz mase

Zasto hoces da menjas procesor...Iz dosadem ili sta....Ali ako si vec resio da se trosis onda uzmi i prodaj racunar....Pa lepo uzmes Apple Mac-ovu troprocesorsku masinu i bog da te vidi...Bices jedinstven u celoj juznoj evropi, ali ces morati da odvojis oko 8500 e..
marshall je offline  
Star 07-06-06, 16:11   #6 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: marshall
Zasto hoces da menjas procesor...Iz dosadem ili sta....Ali ako si vec resio da se trosis onda uzmi i prodaj racunar....Pa lepo uzmes Apple Mac-ovu troprocesorsku masinu i bog da te vidi...Bices jedinstven u celoj juznoj evropi, ali ces morati da odvojis oko 8500 e..
Pa valjda će i mijenjati sve, što će mu samo procesor?
Star 07-06-06, 16:29   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,493
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Molim te jednu stvar mi reci, kog će ti boga jači pocesor? Za šta ćeš ti to koristit? Gdje ćeš ti tu snagu iskoristit? Taj ti novi jači procesor sam ništa ne vrijedi... samo će se pregrijavat... Ti za te nove procesore ako hoćeš bolje performanse moraš novu matičnu uzet, gigu i pol do dvije ddr-a, i jebeno hlađenje

Novosti o autima | Osiguranje auta

Zadnji Uredio Gogy : 07-06-06 u 16:32.
Gogy je offline  
Star 07-06-06, 16:44   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-09-05
Godina: 23
Poruka: 415
mafia se izdvaja iz mase

ma ajde di ste vidjeli da neko uzima FX62 ili X2 5000+ a da to pita na forumu gdje se prvenstveno ljudi zezaju, znači ne na nekom hardveraškom...
onaj ko to uzima mora dobro znati za kaj mu treba i koji mu je bolji, tak da blitz nemoj kenjat nego ako ti se bacaju pare uzmi najskuplji i kvit, ionak ti nećeš vidit razliku među njima... ali mi ipak smrdi da nas jebeš laganini
mafia je offline  
Star 07-06-06, 16:46   #9 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: mafia
ma ajde di ste vidjeli da neko uzima FX62 ili X2 5000+ a da to pita na forumu gdje se prvenstveno ljudi zezaju, znači ne na nekom hardveraškom...
onaj ko to uzima mora dobro znati za kaj mu treba i koji mu je bolji, tak da blitz nemoj kenjat nego ako ti se bacaju pare uzmi najskuplji i kvit, ionak ti nećeš vidit razliku među njima... ali mi ipak smrdi da nas jebeš laganini
r[+]
Servant je offline  
Star 07-06-06, 18:24   #10 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: mafia
A bilo mi je malo blesavo kad sam vidio procesore, reko neki imaju para, a baš sam se
Zatvorena Tema
Tagovi: amd, dilema, intel, kupim, s ta, velika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09
Best of Usenet Sandman Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 10-05-06 08:51
Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 30-01-06 22:25
Prvi put Baltazar Baš Razno 10 28-12-05 19:00
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38

Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114