| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Velika dilema šta da kupim Amd ili intel u Društvo forumu; Došlo je vrijeme da promjenim moj procesor (amd athlon 64 3500+) i sad me muci sta da kupim Athlon ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel Citat:
Tko više nudi, ali za manje para, moj je! Mislim da u ovom trenutku AMD gazi Intela te ima bolji procesor na kojem ne možeš ispržiti 2 na oko, ali je jednostavno preskup. Ne znam da li ti je potreban nekakav top procesor, ovisno što radiš na računalu, za ove neke svakodnevne stvari ne bih bio spreman iskrcat lopatu para. Da mogu besplatno, onda bih uzeo AMD, bez premišljanja, ovako Intel. Istina ti govoriš s nekih meni nedostižnih visina Eto! ![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 07-06-06 u 12:14. | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel Koja ti je brzina busa, kakvu ploču imaš. Da li će taj procesor stvarno moći dobivati podatke sebi primjerenom brzinom ili će se dosađivati čekajući na ram.
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
![]() | Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel Zasto hoces da menjas procesor...Iz dosadem ili sta....Ali ako si vec resio da se trosis onda uzmi i prodaj racunar....Pa lepo uzmes Apple Mac-ovu troprocesorsku masinu i bog da te vidi...Bices jedinstven u celoj juznoj evropi, ali ces morati da odvojis oko 8500 e.. |
| |
| | #6 (permalink) | |
mijenjati sve, što će mu samo procesor?
__________________ Show love with no remorse | |
| |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel Molim te jednu stvar mi reci, kog će ti boga jači pocesor? Za šta ćeš ti to koristit? Gdje ćeš ti tu snagu iskoristit? Taj ti novi jači procesor sam ništa ne vrijedi... samo će se pregrijavat... Ti za te nove procesore ako hoćeš bolje performanse moraš novu matičnu uzet, gigu i pol do dvije ddr-a, i jebeno hlađenje
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 07-06-06 u 16:32. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel ma ajde di ste vidjeli da neko uzima FX62 ili X2 5000+ a da to pita na forumu gdje se prvenstveno ljudi zezaju, znači ne na nekom hardveraškom... onaj ko to uzima mora dobro znati za kaj mu treba i koji mu je bolji, tak da blitz nemoj kenjat nego ako ti se bacaju pare uzmi najskuplji i kvit, ionak ti nećeš vidit razliku među njima... ali mi ipak smrdi da nas jebeš laganini |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Daydreamer | Re: Velika dilema sta da kupim Amd ili intel Citat:
r[+] | |
| |
| | #10 (permalink) | |
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| |
![]() |
| Tagovi: amd, dilema, intel, kupim, s ta, velika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 08:51 |
| Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:25 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.