| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vičući 'tukaj je Slovenija' drpao cure u Društvo forumu; Pijani Slovenac je u Blatu na Korčuli ušao u kafić i uz poklič 'tukaj je Slovenija' djevojke hvatao za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Vičući 'tukaj je Slovenija' drpao cure Pijani Slovenac je u Blatu na Korčuli ušao u kafić i uz poklič 'tukaj je Slovenija' djevojke hvatao za stražnjice, a goste pozivao da izađu kako bi se tukli. Gosti su se odazvali pozivu. Slovenac Simon Karač (27) iz Ljubljane zadobio je teške tjelesne ozljede nakon što ga je pretukla skupina muškaraca u Blatu na Korčuli u nedjelju poslije ponoći. Prvo je lupao je nogom u izlog trgovine Studenac. Nakon toga je ušao u kafić Coloseum i uz povike 'Tukaj je Slovenija' rukama hvatao djevojke za stražnjice, pozivajući pri tom goste da izađu vani kako bi se potukli. Tada je na njega nasrnulo nekoliko nepoznatih osoba koje su ga izudarale po cijelom tijelu te pobjegle. Prevezen je helikopterom u KB u Splitu. Policija traga za počiniteljima, debil ljudi imaju pravo što su ga izlupali nadam se da će policija imati razumjevanja te da neće uspijeti pronaći počinitelje |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vičući 'tukaj je Slovenija' drpao cure blato je lijepo mirno mjesto, i šta, provocirao je i dobio po njonji. mislim da bi se ohladio i sa dva šamara, al eto. tukaj je Hrvatska.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vičući 'tukaj je Slovenija' drpao cure Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vičući 'tukaj je Slovenija' drpao cure Citat:
Taj mi dio najjači..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Vičući 'tukaj je Slovenija' drpao cure nije smiješno ali ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.