| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Virtualni čitač misli u Društvo forumu; Slučajno sam naletio na ovo i ostao zapanjen u prvom trenutku. Nemoguće da mi čita misli. Međutim radi besprijekorno. Provjerite. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma | Virtualni čitač misli Slučajno sam naletio na ovo i ostao zapanjen u prvom trenutku. Nemoguće da mi čita misli. Međutim radi besprijekorno. Provjerite. Mind Reader KAKO? ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Virtualni čitač misli Jesi mor'o odma? Ode mi tema. Kad od nekog broja oduzmeš njegove znamenke dobivaš umnožak broja devet. U programu se oznake svakim klikom mijenjaju ali svi umnošci broja devet imaju istu oznaku i nju program ispisuje nakon klika na dugme. Stvarno sam poludio u prvi tren nevjerujući da uvijek pogodi broj koji sam zamislio.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Virtualni čitač misli MIsterija riješena znači. Ali zanimljiva stvar ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virtualni čitač misli meni nije pogodio. ja sam zamislila 46 (46 - 4 - 6 = 36) i pripadno slovo je bilo j....a on mi je rekao R.... ![]() ja cam pametnija................................................ ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virtualni čitač misli Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Virtualni čitač misli Ah, taj Servant! Nije mogao malo šutjeti, bar dan dva. Zbunjujuće djeluje u početku. Mislim vibice da ti nisi dobro vidjela (zapamtila) znak jer sumnjam da je kod napisan tako loše. Probao sam desetak puta - uvijek zna što mislim.
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Virtualni čitač misli Citat:
ja sam pametnija ![]() ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: citac, citac misli, misli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.