Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Virtualni čitač misli u Društvo forumu; Slučajno sam naletio na ovo i ostao zapanjen u prvom trenutku. Nemoguće da mi čita misli. Međutim radi besprijekorno. Provjerite. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-07, 00:26   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,915
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Virtualni čitač misli

Slučajno sam naletio na ovo i ostao zapanjen u prvom trenutku.

Nemoguće da mi čita misli. Međutim radi besprijekorno.

Provjerite.

Mind Reader

KAKO?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:31   #2 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Virtualni čitač misli

Hahahaha....

Koji god ti broj zamislio, kad oduzmes njegove znamenke od njega, ispadne ti broj čiji je zbroj znamenki 9... Na tom principu to djeluje...
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:48   #3 (permalink)
Moderator Foruma

anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Jesi mor'o odma? Ode mi tema.

Kad od nekog broja oduzmeš njegove znamenke dobivaš umnožak broja devet.

U programu se oznake svakim klikom mijenjaju ali svi umnošci broja devet imaju istu oznaku i nju program ispisuje nakon klika na dugme.

Stvarno sam poludio u prvi tren nevjerujući da uvijek pogodi broj koji sam zamislio.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:49   #4 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Sorry...
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:16   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

MIsterija riješena znači.

Ali zanimljiva stvar

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:26   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,531
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

meni nije pogodio. ja sam zamislila 46 (46 - 4 - 6 = 36) i pripadno slovo je bilo j....a on mi je rekao R....

ja cam pametnija................................................
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:31   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,110
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
meni nije pogodio. ja sam zamislila 46 (46 - 4 - 6 = 36) i pripadno slovo je bilo j....a on mi je rekao R....

ili je imao error kod učitavanja tvojih misli....
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:33   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Ništa on meni nije pogodio
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:33   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
MIsterija riješena znači.

Ali zanimljiva stvar
Ah, taj Servant! Nije mogao malo šutjeti, bar dan dva.
Zbunjujuće djeluje u početku.

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke

Mislim vibice da ti nisi dobro vidjela (zapamtila) znak jer sumnjam da je kod napisan tako loše. Probao sam desetak puta - uvijek zna što mislim.
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 10:59   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,531
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Mislim vibice da ti nisi dobro vidjela (zapamtila) znak jer sumnjam da je kod napisan tako loše. Probao sam desetak puta - uvijek zna što mislim.
nije.

ja sam pametnija

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: citac, citac misli, misli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114