| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vlasnik oblaka (sta sve nece jos izmislit) u Društvo forumu; Ovo bi moglo bit pametno Vidljive nakupine kapljica vode ili čestica leda koje lijeno plove nebeskim svodom postale su vlasniš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Vlasnik oblaka (sta sve nece jos izmislit) Ovo bi moglo bit pametno ![]() Vidljive nakupine kapljica vode ili čestica leda koje lijeno plove nebeskim svodom postale su vlasništvo domišljatog ruskog ekologa, koji na taj način želi zaustaviti daljnje zagađivanje okoliša. Domišljati ruski ekolog iskoristio je rupu u zakonu kako bi postao vlasnik oblaka. Naime Vladimir Osipov izvršio je sve potrebne radnje kako bi postao vlasnik imovine - u ovom slučaju oblaka, a kako u zakonu ne postoji nikakva odredba koja bi mu vlasništvo mogla osporiti, oblaci su sada njegovi. Vlasništvo nad oblacima trebalo bi mu omogućiti da spriječi njihovo daljnje zagađivanje, te da tuži tvrtke i tvornice koje zagađuju okoliš. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: Vlasnik oblaka (sta sve nece jos izmislit) e bas mi je drago zbog ovog da se amerima napokon pokaze da nisu vladari cijele planete i da nemogu unistavat Zemlju kako hoce ![]() kad bi bar bilo vise ovakvih careva pa Amerima nebi na pamet pala vise ta njihova sranja zbog kojih cijeli svijet ispašta... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlasnik oblaka (sta sve nece jos izmislit) Baš me znaima jel bi ga prodao...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Vlasnik oblaka (sta sve nece jos izmislit) ako je u dobru svrhu sretno mu bilo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vlasnik oblaka (sta sve nece jos izmislit) lik je car,al će mlatit pare ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: oblaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

pa Amerima nebi na pamet pala vise ta njihova sranja zbog kojih cijeli svijet ispašta... 
sto ce sve ljudi izmislit da se dokopaju love...