| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi VN tj. MN Slovenije... u Društvo forumu; Predlažem da se otvori natjecanje Velike tj. Male nagrade Slovenije... U t r k a Ajmo, otvaram sa vremenom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VN tj. MN Slovenije... Predlažem da se otvori natjecanje Velike tj. Male nagrade Slovenije... ![]() U t r k a Ajmo, otvaram sa vremenom 1:20.000... ![]()
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN tj. MN Slovenije... Bit će da je lik Slovenac pa se kao mali igrao na svakom zavoju staze... ![]()
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN tj. MN Slovenije... 05:27:812 ajd nije lose, malo san se zaprica na mobitel , a neko mora bit i zadnji ![]() ![]() ![]()
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:38.

nekuzim kako je ovaj prvi mogao za 54 sekunde proci sve...
, a neko mora bit i zadnji