| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Voda u Društvo forumu; a sta ako zelim umjereno toplu (mlaku) vodu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Voda Začepiš umivaonik i pustiš malo hladne i malo tople vode ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Voda kako si ti pametan...svaka bi te mama za zeta htjela ![]() znaci i kupanje samo u napunjenu kadu...zaboraviti tusiranje, katastrofa ![]() a kad se brijes, napunis umivaonik odgovarajucom vodom, nakvasis lice, brijes se i u istu vodu cistis britvicu, kad si zavrsio ispustis prljavu vodu, ocistis one dlake koje su ostale na umivaoniku, napunis opet umivaonik odgovarajucom vodom i umijes ![]() ...bio sam u vojsci i tamo su bili jebeni uvjeti tako da sam se na sve navikao ali svejedno, jebem ja njih i njihovu Europu (za vasu informaciju ovo je svjeze fotkano u Skotskoj)
__________________ Zadnji Uredio fat_boy_slim : 06-07-07 u 13:42. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Voda Ma daj, photoshop, tko bi tako nešto stavio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Voda Haha...pa jesam, pametan sam ![]() I nek se jave slobodne udavače jer sam trenutno i slobodan ![]() ...a sad ozbiljno...viđao sam i ja takve umivaonike kad sam bio u Francuskoj i ne kužim uopće tko je to mogao tako nešto izmislit... Nije montaža, ovakve gluposti stvarno postoje ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Voda pa da, to postoji, nije mi jasno što je tu čudno. pustiš jednu i drugu i šamaraš rukama po mlazovima i bacaš obje odjenom na facu ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Veteran | Re: Voda Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: voda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.