Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Vruće!?!!! u Društvo forumu; ekipo, pa nitko se ne žali od Vas na ove vrućine! ne znam kako vi, al nemam klimu u stanu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-06, 14:42   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5
Vruće!?!!!

ekipo, pa nitko se ne žali od Vas na ove vrućine! ne znam kako vi, al nemam klimu u stanu a sunce je na udaru cijeli dan na moj balkon! ne mogu se učit a imam ispit uskoro...jedva dišem
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 15:07   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase
Re: Vruće!?!!!

Ne žalim se, jedva sam dočekala......samo bar da imam nekog Antonia u blizini bilo bi još bolje
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 15:08   #3 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,906
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Da ti donosi ledeni caj ili?

Meni je taman, malo toplije nego inace, bas volim..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 15:09   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

jao, meni vruće kipuće, navuko sam zastore da ne upada sunce bar ali niš ne pomaže, radim u neljudskim uvjetima, mogo bi kao obespravljeni organizirat paradu i zaustavit promet
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 15:15   #5 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Baš je dobra ova vrućina, evo već drugi dan i baš mi odgovara... spustim tendu na balkonu, upalim klimu, divota...

Kad završi utakmica otić ću se bućnit malo...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 15:19   #6 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,906
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Navecer je super ugodno...Taman smo lipo pijancevanje preselili iz tmurnih zidova kafica na plazu.. Nema lipsega od tvoje ekipe, hrpe pica, gitara i zvuk mora... aaaaaaa Valhala.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 15:24   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

aaaaaaaa ja oću na moreeeeeeeee!!!!

Sve je i ovdje divno i krasno i onda naveče ideš na cugu da se mal oladiš,kad ono.... ne možeš živjet koliko te komarice napadaju i grizu..užaaaaaaas!! Oću na mooooooreeeee
Citat:
Pravi autor: Servant
Da ti donosi ledeni caj ili?
i ledeni čaj i.........
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 17:11   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: tzukius
jao, meni vruće kipuće, navuko sam zastore da ne upada sunce bar ali niš ne pomaže, radim u neljudskim uvjetima, mogo bi kao obespravljeni organizirat paradu i zaustavit promet
misliš da bi pomoglo!? uzeo sam litru crnog i sad soliram mogu reći da "hladi", aha
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 19:33   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky-strike

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
lucky-strike se izdvaja iz mase

prevruče je umrjet ču,al ima atmosferu, jučer sam bio 1 dan na moru, predobro voda ima oko 25 stupnjeva , turista več skroz puno
Odgovori sa citatom
Star 17-06-06, 19:37   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

u moram malo i ja na more ovih dana, da malo rashladim jaja

ako odem prijatelji, na forumu mi pjevajte vi..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vruce

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vruće slay Recycle Bin 0 03-02-06 20:46

Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108