| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vruće!?!!! u Društvo forumu; ekipo, pa nitko se ne žali od Vas na ove vrućine! ne znam kako vi, al nemam klimu u stanu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! jao, meni vruće kipuće, navuko sam zastore da ne upada sunce bar ali niš ne pomaže, radim u neljudskim uvjetima, mogo bi kao obespravljeni organizirat paradu i zaustavit promet
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! Baš je dobra ova vrućina, evo već drugi dan i baš mi odgovara... spustim tendu na balkonu, upalim klimu, divota... Kad završi utakmica otić ću se bućnit malo... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #6 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Vruće!?!!! Navecer je super ugodno...Taman smo lipo pijancevanje preselili iz tmurnih zidova kafica na plazu.. Nema lipsega od tvoje ekipe, hrpe pica, gitara i zvuk mora... aaaaaaa Valhala. ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! aaaaaaaa ja oću na moreeeeeeeee!!!! Sve je i ovdje divno i krasno i onda naveče ideš na cugu da se mal oladiš,kad ono.... ne možeš živjet koliko te komarice napadaju i grizu..užaaaaaaas!! Oću na mooooooreeeee Citat:
i ledeni čaj i.........
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Vruće!?!!! Citat:
misliš da bi pomoglo!? uzeo sam litru crnog i sad soliram mogu reći da "hladi", aha
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! u moram malo i ja na more ovih dana, da malo rashladim jaja ![]() ako odem prijatelji, na forumu mi pjevajte vi.. ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: vruce |
« Pederi u Zagrebu
|
test »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vruće | slay | Recycle Bin | 0 | 03-02-06 20:46 |