| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vruće!?!!! u Društvo forumu; Meni je vrijeme super,Bolje da prži sunce nego da pada kiša ili snijeg.Ljeto mi je najljepš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Vruće!?!!! Meni je vrijeme super,Bolje da prži sunce nego da pada kiša ili snijeg.Ljeto mi je najljepše godišnje doba ! Lakše mi je rashladiti se kad je vruče nego ugrijati se kad je zima ! Samo neka prži i traje što duže.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! Danas je stvarno bilo vruće... morao sam se dva puta bacit u more da se rashladim ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! Citat:
Samo ti zaj...... P.S. Kakvo je more (mislim na temperaturu)? ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. Zadnji Uredio trandzo : 20-06-06 u 20:07. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vruce |
« Pederi u Zagrebu
|
test »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vruće | slay | Recycle Bin | 0 | 03-02-06 20:46 |