| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vruće!?!!! u Društvo forumu; Ma dobro, priznajem, malo vas zajebavam Ali ozbiljno sam danas dva puta bio na more... Temperatura MORA (nije voda nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! Ma dobro, priznajem, malo vas zajebavam ![]() Ali ozbiljno sam danas dva puta bio na more... Temperatura MORA (nije voda nego more - voda je u rijekama, jezerima i vodovodnim cijevima, a more je more ) je još uvijek malo hladnjikava, ali ako ove vrućine potraju još 10-tak dana, bit će idealno. Doduše, ovdje gdje se ja kupam (Bačvice) more je toliko plitko da je dovoljno toplo za kupanje veći dio godine ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! i, kolka je temperatura vode?
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Vruće!?!!! 2 put na dan na more minimalno...ide se oko 11 kad se probudi i oko 6 (kad tekma zavrsi).Ide se pješke naravno..5 min dolje,5 min gore ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vruće!?!!! nqajbolja fora kako se rashladit je da napuniš flašu do pola vodom, zalediš to tako da u ledištu flaša stoji ukoso i onda kad se zaledi samo naliješ vodu koja se u momentu rashladi i tak 10 puta ![]() btw. more ili voda, isti kurac, more je ionak voda sa više soli nego u običnoj vodi ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: vruce |
« Pederi u Zagrebu
|
test »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vruće | slay | Recycle Bin | 0 | 03-02-06 20:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

) je još uvijek malo hladnjikava, ali ako ove vrućine potraju još 10-tak dana, bit će idealno. Doduše, ovdje gdje se ja kupam (Bačvice) more je toliko plitko da je dovoljno toplo za kupanje veći dio godine