| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Vuk u Društvo forumu; Ma budale drže vuka koji je pojam divljine u malom kavezu... Evo učlanjujem se i ja u klub ljubitelja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vuk Ma budale drže vuka koji je pojam divljine u malom kavezu... ![]() ![]() Evo učlanjujem se i ja u klub ljubitelja vukova ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vuk Ajoj. Pa stvarno, tako lipa, divlja zivotinja kojoj treba sloboda, u tako malom kavezu, bez prirode , prestrasno, mislim da je ovo za vuka gore i od same smrti. Takve grozote sam vidala i splitskom zoo-u, prestrasno nesto, tigar i vuk, jedan do drugoga, u sitnim kavezima, taman da stanu u njih. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vuk Divlje zivotinje moraju zivit u svom prirodnom okolisu, ako je vec zbog bolesti ili neceg drugog potrebna ljudska ruka, onda se ogradi jedno podrucje njihovog prirodnog okolisa, i radi se s njima dok se problem ne rijesi, i kad budu spremni vartit se u divljinu, onda ih se pusti. Stvarno si ljudi svasta dopustaju i svasta rade iz vlastitih interesa i dobiti. Nikad nisam volila ici u zoo, uvik mi je to bilo nekako tuzno. I da, nekim ljudima je smjesno kad majmuni polude, volila bi njih vidit kakvi bi bili tako zatvoreni.EDIT; Da ne bude OT, malo slika. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. Zadnji Uredio eva : 17-09-07 u 01:46. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Vuk Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vuk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

Pa stvarno, tako lipa, divlja zivotinja kojoj treba sloboda, u tako malom kavezu, bez prirode , prestrasno, mislim da je ovo za vuka gore i od same smrti.

vuk mi je jedna od najljepših životinja