Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Wilmer Valderrama - 54 HQ Pics u Društvo forumu; Ajme mama... ja i ti skoro pa isti ukus! Uhhh......

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-06, 10:08   #11 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Wilmer Valderrama - 54 HQ Pics

Ajme mama... ja i ti skoro pa isti ukus! Uhhh...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 12:25   #12 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

he he bit ce fajta
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 12:59   #13 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
kaj nije valderama onaj nogometaš sa ludim frizom?
je,Cuki, jeee a ovaj mi ne lici na nogometasa...fali mu prepoznatljiva frizura a, mozda ga navijaci osisali posto od onolke kose nije mogao vise vidjet ni loptu kako dolazi
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 14:28   #14 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,418
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Glumi u TV seriji Lude sedamdesete.
Wilmer Valderrama (Fez)
Svi vole Feza. On je strani student koji je u Wisconsin došao u studentskoj razmjeni.
Zato ga i zovu FEZ - skraćeno od Foreign Exchange Student.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 15:12   #15 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,932
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-06, 17:18   #16 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

evo legende!!!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-06, 12:20   #17 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

kakav komad wooooooow!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-06, 17:38   #18 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,418
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Moram priznati curama da su stvarno izbirljive kad nisu zadovljne s dečkom koji je do sada mjenjao cure kao što su:
Lindsay Lohan, Mandy Moore, Ashlee Simpson, Jennifer Love Hewitt

Citat: The star is furious that Valderrama appeared on the raunchy Howard Stern radio show and talked explicitly about his love life.
Valderrama talked about his romantic encounters with Lindsay Lohan, Mandy Moore and Ashlee Simpson and gave Jennifer Love Hewitt an "eight out of 10" score in the bedroom.

Zadnji Uredio Maslow : 25-12-06 u 17:44.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: valderrama, wilmer

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114