| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Wilmer Valderrama - 54 HQ Pics u Društvo forumu; Ajme mama... ja i ti skoro pa isti ukus! Uhhh...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wilmer Valderrama - 54 HQ Pics je,Cuki, jeee a ovaj mi ne lici na nogometasa...fali mu prepoznatljiva frizura a, mozda ga navijaci osisali posto od onolke kose nije mogao vise vidjet ni loptu kako dolazi ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Wilmer Valderrama - 54 HQ Pics Glumi u TV seriji Lude sedamdesete. Wilmer Valderrama (Fez) Svi vole Feza. On je strani student koji je u Wisconsin došao u studentskoj razmjeni. Zato ga i zovu FEZ - skraćeno od Foreign Exchange Student.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Wilmer Valderrama - 54 HQ Pics Moram priznati curama da su stvarno izbirljive kad nisu zadovljne s dečkom koji je do sada mjenjao cure kao što su: Lindsay Lohan, Mandy Moore, Ashlee Simpson, Jennifer Love Hewitt Citat: The star is furious that Valderrama appeared on the raunchy Howard Stern radio show and talked explicitly about his love life. Valderrama talked about his romantic encounters with Lindsay Lohan, Mandy Moore and Ashlee Simpson and gave Jennifer Love Hewitt an "eight out of 10" score in the bedroom.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 25-12-06 u 17:44. |
| | |
![]() |
| Tagovi: valderrama, wilmer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

pusa