| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Za 30 godina nema vise banana u Društvo forumu; spammeri ce doc na svoje zalosno, al sumljam da je istina... u drugu ruku dosta toga vec polako nestaje tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Za 30 godina nema vise banana spammeri ce doc na svoje ![]() zalosno, al sumljam da je istina... u drugu ruku dosta toga vec polako nestaje tako da... link
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Za 30 godina nema vise banana a jebote, a volim banane ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Za 30 godina nema vise banana kupi zalihe i zamrzni ![]() nisu lose za frape kad su smrznute ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Za 30 godina nema vise banana a je, za 30 godina bi bile krasne ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Za 30 godina nema vise banana valjanje ![]() a nista ako forumi budu u djiru za 30 godina lako ces djaliti i nabavljat banane ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Za 30 godina nema vise banana a jebemu, neću valjda ![]() radije bi ja za 30 god jeo prave banane na svom karipskom otočiću ali što je je, jako su mi fine, jedno od najfinijih voća što sam probao
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: Za 30 godina nema vise banana pa jel to nije jedan od načina da se pobijedi bolest, spremi ih i posadi nakon 20 godina, te bolesti više nema jer nije imala banane i isto je izumrla sa njima, i imaš nanovo banane bez bolesti. Imam doma posađene kivije, i nikad nisu bili bolesni, zato jer ih bolest napada tamo gdje ih se sadi u većem broju, na plantažama i u njihou prirodnu staništu u Kini i Novom Zelandu, budemo i mi sadili banane tu pa ćemo dobiti hibrid bez bolesti text, fish bananikash ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Za 30 godina nema vise banana slazem se... am sumljam da ce nestat za 30 god, nekako mi to nije vjerojatno, al opet tko zna, problem je u pretjeranom ljudskom iskoristavanju resursa i svega, nekad su banane bile nepoznanica za nas svijet, a danas se njima opskrbljuje gotovo cijeli svijet, tako da je moguce da ih ni nece biti... sve u svemu ovo je vec lagano offtopis o unistenju planeta zemlje tako da cu tu stati sad. ma sredit ce to genetski inzinjerig i bit ce ![]() @pharaoh banane nisu prilagodljive kao kiwi tako da ne mozes ih uspjesno uzgajat u nasim krajevima :/ raste stablo, al su plodovi krzljavi (bar koliko san vidija) ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am Zadnji Uredio Sahataba : 01-06-08 u 12:48. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za 30 godina nema vise banana ahahah mene nebrine to sta ce nestat banana mene brine ko izmislja rijeci : bananocid acid-banana fish-bananikaš al ovo acid banana mi se svida ako budu kakvi tripovi idem navecer vani sa bocom vina u ruci i kesom acid-banana ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:09.