| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi za one koji znaju ili bi htjeli uživati u Društvo forumu; ne znam tko se nikad nije zamislio na nekom od najljepših mjesta na svijetu,meni je uvijek bila želja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-08 Lokacija: osijek Godina: 24
Poruka: 58
![]() | za one koji znaju ili bi htjeli uživati ne znam tko se nikad nije zamislio na nekom od najljepših mjesta na svijetu,meni je uvijek bila želja da sam negdje daleko na nekom pustom otoku,da malo razmišljam...........
__________________ nisam zgodan kao brad pitt al zato ližem ko lessie |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 185
![]() | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati to su lijepa mjesta, nema tko tu ne bi uživao. ako mene pitate, meni je dobro tu di jesam. uz neke manje modifikacije bilo bi sve za 5. moja kućica, moja slobodica! živjeli!
__________________ You only live twice |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati to mi je jedna od želja pa valjda ću jednom imati prilku otić na jedno takvo mjesto nadam se..ovako uživam u slkama,pa uživajte i vi,
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati podsjeća me na onu pozadinu s palmama iz windowsa xp ![]() lijepa mjesta za odmor (dok ne naleti neki monsun/tajfun/tsunami ), dobre slike ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati Citat:
I još kad zamišljam jednog dana medeni mjesec...ma koji pariz, london, ovo,ono, to sve može nakon par dana da ne vidiš nigdi nikoga...more, šumica, drvena kolibica, zvizde na nebu
__________________ | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati pa kad si razmislim ti imaš to samo odeš malo van grada i,al ipak onakva mjesta to je nešto...
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati Pa sigurno da ima, možda na neki otočić, hvar i brač su svi vidili, ja bi nešto neistraženo...ne znam...a i ne vozim, pa nemam baš priliku istraživat...jednog dana! Mislim da bi mi Istra bila jako zanimljiva ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: za one koji znaju ili bi htjeli uživati Ni Mljet ne zaostaje za ovim krasnim mjestima. ![]() Ako netko voli više sunca i samoće. ![]() A ovo mi je san uz uvijet da nema kokosa iznad glave. ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najljeps e plaze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:47.