| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ZADATAK 2 : Vražja cura u Društvo forumu; ne ne onog iz prvog zadatka nego jednog prijatelja- isto žensko koji ten sve... pokušat cu nesto od ove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: ZADATAK 2 : Vražja cura slobodno ti i onog tipa preuredi ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: ZADATAK 2 : Vražja cura kiki imas prvo procitaj pravila photoshopiranja ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZADATAK 2 : Vražja cura Ja bih vam poslala tu sliku da je vidite ali on je član foruma i rekao mi je ako je slučajno pošaljem da sam mrtva, da neće sa mnom pričat... tako da ne bih! ali pokušat ću s ovima pa ćemo vidit, ne ispane to uvik najbolje ono ovisi
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: ZADATAK 2 : Vražja cura samo daj jelena. a kaj se tice kavalitete, prednost uvijek ima kvalitetna ideja vise od kvalitetne izvedbe ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, vrazja, zadatak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 16:32 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.