| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Zagrebački velesajam u Društvo forumu; ekipa, ima li šta na tom sajmu vrijedno za vidjeti? Šta se tamo uopće izlaže...firme svoje proizvode od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zagrebački velesajam ekipa, ima li šta na tom sajmu vrijedno za vidjeti? Šta se tamo uopće izlaže...firme svoje proizvode od igle do lokomotive ili? Ma razmišljam da dam guzici malo puta, kako se ono kaže , pa da skoknem do ZG. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački velesajam Nisam već godinama bio na tom sajmu. Nekad se tu dalo svega vidjeti ;-) lunarne module, bodili F1, kineska kuhinja, indijske majice, njemačka tehnika, talijanske kuhinje.....
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački velesajam Sine, ima tamo puno lipih stvari za vidjeti, samo ti dođi na sajam. (to kažem samo da dođeš) A poslije te čika Oggy vodi na rastezanje trbuha. I to kvalitetno rastezanje trbuha ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: velesajam, zagrebacki |
« Kad te ova stisne...
|
operi me »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

, pa da skoknem do ZG.