| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Zanimljiva pitanja u Društvo forumu; Neka od ovih pitanja su mi stvarno zanimljiva, naročito ono s iglom za eutanaziju i kacigom za kamikaze . Neka su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Zanimljiva pitanja Neka od ovih pitanja su mi stvarno zanimljiva, naročito ono s iglom za eutanaziju i kacigom za kamikaze . Neka su malo glumpava, neka sam već izbacio. Zašto ljudi naruče dupli cheeseburger, veliku porciju pomfrita i light Coca colu??? Zašto žene ne mogu staviti maskaru zatvorenih usta? Zašto je riječ 'skraćenica' tako dugačka? Zašto moramo prvo kliknuti na 'start' da bismo ugasili Windowse? Zašto se sok od limuna pravi od umjetnih dodataka, a deterdžent za suđe s mirisom limuna od pravih limuna? Zašto ne postoji hrana za mačke s okusom miša? Zašto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju sterilna? Sigurno ste već čuli za neuništive crne kutije u avionima... Zašto ne proizvode čitav avion od takvog materijala? Zašto piloti kamikaze nose kacige? Kad zadaviš štrumpfa, kakvu boju on tad poprimi? Kako table s natpisom 'Zabranjeno je gaziti travu' dospiju na sredinu travnjaka? Što je to čovjek pokušavao uraditi onog trenutka kad je otkrio da krava daje mlijeko? Ako je riječ u rječniku nepravilno napisana, kako ćemo to primijetiti? Zašto Noa nije zgnječio onaj par komaraca? Da li i radnici u 'Liptonu ice tea' imaju pauzu za kavu? Ako želim kupiti novi bumerang, kako da se riješim starog? Zašto prodavaonice otvorene 24 sata na dan imaju brave i lokote? Možda i vas muči neko slično pitanje??
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,172
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja Sada ja tebe pitam, jel ti to stvarno? Piloti u borbenim avionima ne mogu disati nego imaju maske koje su povezane preko kacige i tako dalje da ne objašnjavam........ Zašto imaju? Da bi mogli disati..... Kratko rečeno
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,172
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja Microsoft..... Svako pitanje dalje je suvišno Zbog doktora vjerovatno....... Da se on ne zarazi slučajnim ubodom...... Citat:
Smatrao ih je Božjim bićima Imaju marendu.... ![]() Lagano, ali jako jako jako lagano ga odloži u smeće ili ga lagano uruči nekom..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #7 (permalink) | |||||||||||||||||||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
[/quote] | |||||||||||||||||||
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zanimljiva pitanja Ne treba, može se pritisnuti ALT+F4 do pojavljivanja izbornika za isključivanje Kao i CTRL+ALT+DELETE Citat:
A gdje bolje početi nego od početka tj. STARTa ![]() Na sve ostalo je dao odgovor kolega _Aris_ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja na neka sam se od srca nasmijao ali nije mi palo na pamet shvatiti ih ozbiljno i pokušati odgovoriti.. ![]() zapravo zvuče mi seinfeldovski, za onaj dio na početku i kraju kad jery ima stand-up točku. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zanimljiva pitanja Citat:
na ove ozbiljne odgovore.![]() Svaka vam čast na trudu. Odma repujem ako mogu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanja, zanimljivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:50.