| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Zanimljiva pitanja u Društvo forumu; Hhahaha, nemrem vjerovat da su ti dali ozbiljne odgovore, hahaha, ekipo svaka čast... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja Hhahaha, nemrem vjerovat da su ti dali ozbiljne odgovore, hahaha, ekipo svaka čast ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pitanja na koja nikada nije odgovoreno Je li potreban prigušivač za ubojstvo pantomimičara? Kako se na travi postavljaju natpisi: "Ne gazi po travi!"? Kako ćemo znati je li riječ u rječniku krivo napisana? Ako suncokretovo ulje nastaje od suncokreta, od čega nastaje bebi-ulje? Ako je vani 0 stupnjeva, a sutra će biti dvostruko hladnije, koliko će biti stupnjeva? Ako je čovjek nastao od majmuna, zašto još uvijek majmuni postoje? Ako Superman može blokirati metke prsima, zašto se sagne kad u filmu tip na njega baci pištolj? Da, još nešto. Ako je tako pametan, zašto nosi gaće na hlače? Ako vegetarijanci tako vole životinje, zašto im pojedu svu hranu? Ako te tvoj klon ubije, je li to onda samoubojstvo? Što napraviti kada vidite da zaštićena životinja jede zaštićene biljke? Zašto se ovce ne stisnu kada pada kiša? Zašto su kamikaze nosile pilotske kacige? Zašto ljudi kad su baterije u daljinskom slabe uvijek jače pritišću gumbiće?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Pitanja na koja nikada nije odgovoreno 1. prema mojoj skromnoj teoriji, prigušivač ti nije potreban jedino ako je i pištolj pantomimičar ![]() 2. natpisi se postavljaju iz helikoptera ![]() 3. usporediš istu riječ u riječniku drugog izdavača, i koja je vjerojatnost da je i tamo krivo napisana? ![]() 4. bebi - ulje nastaje od Johnson& Johnson-a ![]() 5. bit će opet nula ![]() 6. majmuni postoje da nas ženski rod može vrijeđati: "Majmune jedan!" - ne bi bilo isto kao da kaže "Dinosauru jedan!" - izumrla vrsta ![]() 7. zato jer redatelj nije pretpostavio da će to netko primjetiti ![]() 8. takva je moda na Kriptonu ![]() 9. da se životinje ne udebljaju previše i ne obole od krvožilnih bolesti ![]() 10. nije samoubojstvo. to je paradoks. 11. potjeraš ju i daš joj da jede neku nezaštićenu biljku (bršljan npr.) ![]() 12. zato jer kiša nije ni 30, ni 60, ni 90° C, i nema deterdženta u njoj ![]() 13. zbog zajebancije ![]() 14. zato jer su majmuni (vidi odgovor br. 6) ![]() eto, odgovorio sam ti ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja na koja nikada nije odgovoreno Nesto tako slicno je bilo vec prije..jos je netko bio ozbiljno odgovorio na sva ta pitanja... ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Pitanja na koja nikada nije odgovoreno Je, je! Ukrala Dorina moj post od prije par mjeseci. Ko mi je kriv kad nisam zaštitio autorska prava. Mogu li sad tužiti Dorinu? Edit: sad sam se sjetio da je Aris ozbiljno, jako ozbiljno odgovarao.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 19-01-08 u 11:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanja, zanimljivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.