| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Zanimljiva pitanja u Društvo forumu; pitaj damfiska http://www.croportal.net/forum/pravo...eti#post175869 edit - a moj intelektualni napor je neozbiljan?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja na koja nikada nije odgovoreno Ona prije su bila bolja... ova vade i iz filmova pitanja... ko da filmovi imaju zadaću biti logični... pitaš se zašto se supermen izmiče pištolju, a ne pitaš se kako opće to da vanzemaljac izgleda ko čovjek.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja na koja nikada nije odgovoreno Nisam pogledala ako je bilo, ispričavam se. Nemoj me tužiti. Dorina mala, dobra curica, nebi ni mrava zgazila, ma ![]() @Aris po običaju kompliciraš, ha? ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljiva pitanja Nemogu vjerovati da je netko imao potrebu detaljno odgovarati na ova pitanja......i kad vec jeste nisam primjetila odgovor na ono koju boju poprimi strumf ako ga udavis......mozda sam doduse previdjela..... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Zanimljiva pitanja boju mrtvog štumpfa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanja, zanimljivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:02.

Grijesiti je ljudski ...