| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi zašto je Lada najsigurnije auto..? u Društvo forumu; hochzeit - MyVideo ako je bilo brišite... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: zašto je Lada najsigurnije auto..? ovo da je bio neki drugi auto samo komadići bi ostali ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #8 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je Lada najsigurnije auto..? pa da...honda ili tak nekaj japanskog... isss ja imao ladu 1300 bio na krovu..okrenes ju nazad ko nova..samo gas...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #10 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto je Lada najsigurnije auto..? ma da..ja sam imal samaru to je prvi auto kaj sam si kupil..imal sam 12 ili 13...gas po polju..ali nisma siguran vishe je bila 1300 ili 1400 i bila je novija 93 ili 94
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.