Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Zatrudnjeli Muškarac u Društvo forumu; Moja supruga Nancy i ja sasvim smo normalan, sretan mlad par. U našim životima nema ničega neobičnog. Barem je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 09:48   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,862
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Zatrudnjeli Muškarac

Moja supruga Nancy i ja sasvim smo normalan, sretan mlad par. U našim životima nema ničega neobičnog. Barem je tako bilo dok nismo odlučili da rodim dijete – povjerio je mladi Thomas Beattie iz Oregona novinarima poznatog queer magazina Advocate.

Iako zvuči potpuno nevjerojatno, priča je lako objašnjiva. Thomas je rođen kao žena. Tijekom kasnijeg procesa promjene spola uklonio je grudi, no odlučio je zadržati jajnike i maternicu. Zahvaljujući hormonima razvio je većinu muških spolnih karakteristika. Injekcije testosterona donijele su mu veću tjelesnu masu, dlakavost i dublji glas.

Usprkos tomu Thomasovo tijelo ostalo je sposobno održati trudnoću. Odluka o parcijalnoj operaciji pokazala se korisnom kada je njegovoj supruzi, koja je silno željela dijete, zbog bolesti uklonjena maternica. Thomas je jednostavno ponudio vlastitu. Oplođen je spermom anonimnog donatora.

– Američki zakoni ne traže da se anatomski spol promijeni u potpunosti. Ja sam transrodan, legalno muškarac i legalno oženjen s Nancy. Za razliku od istospolnih parova mi uživamo sva prava heteroseksualnog braka. Nema legalne prepreke da joj rodim dijete – objasnio je Thomas.
On inzistira na tome da želja za djetetom nije muška ili ženska, već jednostavno ljudska.

Mnogi se s time nisu složili, pa je vijest o “prvom trudnom muškarcu” jučer bila glavnom temom rasprava na internetskim forumima. Stavovi šire okoline, dakako, nisu pokolebali Thomasa i Nancy u želji da imaju vlastito dijete. Trudnoća je za sada uredna, a prinovu očekuju početkom srpnja.

Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 22:36   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,122
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat
Re: Zatrudnjeli Muškarac

nevjerojatno, neću uopće pomišljati kako će ljudi gledati to dijete....svi će biti ono: gle to je onaj što ga je otac rodio
ako radi ničeg drugog onda zbog toga to ne prihvaćam
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:29   #3 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kao prvo to nije muskarac. Jer da je muskarac nebi mogao rađat. A to sta ona izgleda kao muskarac(i zeli to) to je drugi par postola. Ima puno zena sta izgledaju kao muskarci iako nisu uzimale nikakve hormone, pa svejedno rađaju. U svakom slucaju prenapuhan naslov.
Iako je vird sve to skupa.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,688
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Igranje sa prirodom......

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:34   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,261
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Ma kakav muškarac, to je žena s dodatkom među nogama, ništa drugo.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:38   #6 (permalink)
tako ti densali punici pod prozorom

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

e od tog klinca stari se bome zove MADER FAKER
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:41   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,726
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Meni je to apsurdno.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 10:59   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,862
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Znam da je naslov apsurdan ali to vijest sam samo preuzeo s internetskih stranica i htio sam pokazati kako se apsurdne stvari dogadjaju.Ali mi je svakako ruzno vidjeti lice muskarca i zenski trudni trbuh
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:47   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,061
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

To je tako slatko...
Transexualac, koji je ostavio maternicu i jajnike, zašto ne bi rodio. I super izgleda

Kolega Lepušić svaka čast, ima nas više takvih, za razliku od zatucanih liječnika koji nisu vidjeli dalje od igle i šprice, i kojima su samo oni i njihov način života normalni

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/

Zadnji Uredio Ancksunamun : 27-03-08 u 11:55.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:41   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

On ako je želio promijeniti spol u redu, ali on u samom startu nije bio odrješit što želi čim je ostavio reproduktivne organe!!!
I znači on je kao muškarčina sa menstruacijom svaki mjesec???
Samo me je strah dokle će ići ovo, sad će osobe rođene kao muškarci tražiti da im se ugrađuju reproduktivni organi...
Bila sam malo zgranuta svime, ali kad sam vidjela fotku gdje pridržava stomak jednom rukom, a drugu ruku stavio preko grudi (kao Demi Moore svojevremeno) umrla sam od smijeha...
Odmah mi je poteglo pitanje: hoće li još imati i mlijeko da doji dijete...
I još jedno pitanje mi je prostrujalo: šta je onda ta njegova žena ako on ima piii isto kao i ona, tko ih jee, poštar možda kad donese penziju, ha?
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mus karci, trudnoca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113