| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu u Društvo forumu; Citat: Dječaka koji se preziva Hell (Pakao) uprava australske Osnovne škole Sv. Petra apostola iz Melbournea odbila je upisati u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu ma čitao sam to na teletextu... jebo bi im kevu da mi to naprave... i onda crkva nije u kurcu? ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-06-06 Lokacija: Underworld Godina: 26
Poruka: 626
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu To je stvarno nezgodno prezime za katoličku školu, ali nikako ne bi smjelo bit odlučujuće za upis ![]()
__________________ Osjećam se haj, mozak baj-baj... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu kretenizam, žešći...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu omfg .. koji debilizam.. a doro, katolička crkva i vjera je tolko zabita da je to neš' strašnoga.. ali ono.. to prezime Hell , iako u prijevodu znači pakao, nebi trebala predstavljat takav problem..
__________________ ... gO baCk tO sLLep ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Lokacija: BELIŠĆE Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu bas gledo exploziv "ono najbolje" i bilo promjena imena i prezimena lik u americi si dao promjenit ime u Isus Krist tog bi primili da ima drzi prodike tamo ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbog prezimena Hell zabranili mu upis u katoličku školu Citat:
Nemogu mu zbog preezimena zabranit. Pa i moje prezime je zločesto (i smješno) pa sam na teologiji. Zakaj napadati Crkvu radi odluka ljudi?
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hell, katolicku, prezimena, s kolu, upis, zabranili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!