saću ti kažem, veoma si smešna a ni rina nije ništa mnogo manje smešna
operaciju možeš da uradiš na adresi Konjšćina 18 , tamo zadji u prostor i oni će da ti preoblikuju telo
Raspravljate o temi Rina Dehni u Big Brother forumu, dio Televizija foruma; jel neko mozda zna MSN e-mail adrese ,skype , e-mail il mob. yel . od RINA DEHNI , trabela bi ...
saću ti kažem, veoma si smešna a ni rina nije ništa mnogo manje smešna
operaciju možeš da uradiš na adresi Konjšćina 18 , tamo zadji u prostor i oni će da ti preoblikuju telo
Bolje desnica nego prknenica!
da ali sta je to telo se ne oblikuje tako to se rdi sa hormone ja imam telo ljepo ja sam trazila neke kontakte od RINE DEHNI ako znas pisi [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
polako nemojte toliko grditi ura , kako ja znam on aje prije bila musko pa promjenila spol , i to je to sta sd ona kao takva je ljepsa puno cure koji su ono prave rodjene ao cure , pa ljudi budite liberalne ma 21 je vek , POGLEDAJTE EMISIJA SA ONE DVE VODITELJICE I RINA I VIDITE KOJA JE LJEPSA naravno RINA vise je zenstvenija nego te dve parve cure TO JE ISTINA , PUSICA SVIMA NATALIJA IZ SKOPLJA MACEDONIA .
polako nemojte toliko grditi ura , kako ja znam on aje prije bila musko pa promjenila spol , i to je to sta sd ona kao takva je ljepsa puno cure koji su ono prave rodjene ao cure , pa ljudi budite liberalne ma 21 je vek , POGLEDAJTE EMISIJA SA ONE DVE VODITELJICE I RINA I VIDITE KOJA JE LJEPSA naravno RINA vise je zenstvenija nego te dve parve cure TO JE ISTINA , PUSICA SVIMA NATALIJA IZ SKOPLJA MACEDONIA .
Zadnji Uredio daidza : 28-01-10 u 21:15
[QUOTE=Kristijan;1177787]
Mislim ono cura je lijepa ali iskreno nije se pokazala nesto .Izgleda kao neka jeftina ku**a![]()
Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥