Stranica 16 od 16 PrvoPrvo ... 6111213141516
Pokazujem rezultate 151 do 156 od 156

Rina Dehni

Raspravljate o temi Rina Dehni u Big Brother forumu, dio Televizija foruma; jel neko mozda zna MSN e-mail adrese ,skype , e-mail il mob. yel . od RINA DEHNI , trabela bi ...

Starter Avatar od korisnika transsnatalija
    Datum registracije
    03-09-09
    Starost
    34
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Re: Rina Dehni

jel neko mozda zna MSN e-mail adrese ,skype , e-mail il mob. yel . od RINA DEHNI , trabela bi je nesto pitati ja sam TRANSSICA male to female pre op iz Skoplja Macedonia , evo moj E-MAIL : transsnatalija@yahoo.com KOZNA NESO O RINA NEK SE JAVI NA EMAILA hocu je pitati gde promjenila spol i kod koga mene to jako zanima jer i ja trebam promjeniti SPOL . PUSICA SVIMA TRANSSICA NATATALIJA

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

saću ti kažem, veoma si smešna a ni rina nije ništa mnogo manje smešna

operaciju možeš da uradiš na adresi Konjšćina 18 , tamo zadji u prostor i oni će da ti preoblikuju telo
    Bolje desnica nego prknenica!

Datum registracije
    03-09-09
    Starost
    34
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

da ali sta je to telo se ne oblikuje tako to se rdi sa hormone ja imam telo ljepo ja sam trazila neke kontakte od RINE DEHNI ako znas pisi [IMG][IMG][IMG][IMG][IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]

Datum registracije
    03-09-09
    Starost
    34
    Poruka
    3
    Liked
    0 times
    polako nemojte toliko grditi ura , kako ja znam on aje prije bila musko pa promjenila spol , i to je to sta sd ona kao takva je ljepsa puno cure koji su ono prave rodjene ao cure , pa ljudi budite liberalne ma 21 je vek , POGLEDAJTE EMISIJA SA ONE DVE VODITELJICE I RINA I VIDITE KOJA JE LJEPSA naravno RINA vise je zenstvenija nego te dve parve cure TO JE ISTINA , PUSICA SVIMA NATALIJA IZ SKOPLJA MACEDONIA .

polako nemojte toliko grditi ura , kako ja znam on aje prije bila musko pa promjenila spol , i to je to sta sd ona kao takva je ljepsa puno cure koji su ono prave rodjene ao cure , pa ljudi budite liberalne ma 21 je vek , POGLEDAJTE EMISIJA SA ONE DVE VODITELJICE I RINA I VIDITE KOJA JE LJEPSA naravno RINA vise je zenstvenija nego te dve parve cure TO JE ISTINA , PUSICA SVIMA NATALIJA IZ SKOPLJA MACEDONIA .
    Zadnji Uredio daidza : 28-01-10 u 21:15

Regularni forumas Avatar od korisnika Zvjezdicaa
    Datum registracije
    28-01-10
    Starost
    21
    Poruka
    89
    Liked
    0 times

Thumbs down Re: Rina Dehni

[QUOTE=Kristijan;1177787]

Mislim ono cura je lijepa ali iskreno nije se pokazala nesto .Izgleda kao neka jeftina ku**a

Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    20
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Jad i bijeda od žene

Ljubomorna je i to s razlogom na Miru jer je ljepša i zgodnija od nje sto puta, znala sam da su žene najgore kad su ljubomorne ali ovo je stvarno dno dna..
    ravna kao daska

Lajkaj nas na Facebooku