nije to rekla kazala, to je rekla moja cura koja ne bi lagala, a ako nisi znala na netu se bruji već 10 dana o tome. pa pogledaj njegov blog, sve ti je jasno
Raspravljate o temi Tomislav Markulinčić u Big Brother forumu, dio Televizija foruma; Te priče rekla kazala ja ne pušim. Da, žao mi ga je jer baš izgleda ko neko siroče, potpuno je ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
nije to rekla kazala, to je rekla moja cura koja ne bi lagala, a ako nisi znala na netu se bruji već 10 dana o tome. pa pogledaj njegov blog, sve ti je jasno
"Odlu�io sam se idu�e godine svakako prijaviti za big brader. Vidim u novinama da je neki tip tamo zbario komada i to dobroga...to je odli�na prilika. Samo bih ja malo promijenio scenarij. Moj idealni big brader bi bio da na po�etku bude 10 cura (zgodnih, naravno) i jedan de�ko (ja, naravno). I svakih 10 dana bi ulazila jedna nova. I nijedna ne bi ispala, meni bi bilo jako �ao da netko ispadne pa bih sve natjecatelje ostavio do kraja unutra. A onih milijun kuna bi pripalo onome tko najdu�e ostane. Naravno, po�to nitko ne ispada najdu�e bi unutra bio taj de�ko (tj. ja) jer bi on morao u�i prvi kako bi curama za�elio dobrodo�licu (kakav bi to ina�e kavalir bio?!). Eto, mogao bih to predlo�iti RTL-u pa mo�da prihvate ideju. Ne bih imao ni�ta protiv."
podsjecha me na 2 susjeda..a ima nekak..kaj ja znam.. jbg.. mozhda glumi mozhda ne.. vrijeme che sve pokazati
All in all you're just another brick in the wall......
kakav lik...
evo ga napustio kuću...kao što neki već i znaju možda
Tomislav M. napustio Big Brother kuću - Big Brother
Jebo vas big brader taj
A šta, lik je malo čudan i drugačiji i zato ga se odmah mora ismijavat kolektivno![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
kako me živciraju ljudi...halo jeste vi normalni....LIK DRKA NA CURE U TRAMVAJU
ne neću ga ismijavati jer je malo čudan i drukčiji
zar bi i pedofila ismijavao jer je malo čudan i drugčiji....
jebote što je najgore on je i pedofil jer je imao vezu sa curicom iz 7 razreda, a oće biti profesor u srednjoj školi
nemoj molim te ironično pričati gluposti...istog trena me nazvala i rekla da ne vjeruje da je to on...
a već se 7 dana na netu priča o njemu...uskoro će izaći dosta stvari na vidjelo
a ako je to istina onda je on jaaako poremecen/sjeban lik kojem bi trebalo zabraniti mogucnost rada u skoli, ali kako to biva u RH dok se neki konkretan slucaj ne zabiljezi nikome nista, (pod konkretan slucaj mislim na spolni akt)