| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi 10 najboljih boksača svih vremena u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Kawasaki Kada te Holyfield pogodi glavom (Holyfield vs Rahman) "Accidental" Ovo me podsjeca na cikatic ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 najboljih boksača svih vremena Sam Langford Ovaj boksač je svrstan u top 10 svih vremena. Nije baš poznat jer nikada nije postao svjetski prvak. Jednom se borio protiv Jack Jonson-a koji je kasnije postao svjetski prvak i uspješno ga izbjegavao ostatak karijere. U tome meču je Jack Jonson imao prednost od 25 kg. Total fights 314 Wins 200 Wins by KO 130 Losses 47 Draws 46 Bio je viskok samo 170 cm i uvijek lakši od svojih protivnika. Nakon što je zbog ozljede izgubio vid na jedno oko, njegov menađer je predložio da se povuče iz boksa, on je odbio i otišao u mirovinu tek sedam godina kasnije kada je bio gotovo u potpunosti sljep (nakoncu je potpuno osljepio). "The funny thing about Langford is that he's half-blind, and he comes to Doc Kearns [manager of heavyweight champion Jack Dempsey] in the '20s and he wants to fight Dempsey. And Doc Kearns says, 'Sam, we were looking for somebody easier.' "He was half-blind, he was a goddamned middleweight, and he was that good." |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 10 najboljih boksača svih vremena za mene su najbolji boksači svih vremena robert duran i muhammad ali...za roberta durana mislim da je jedini boksač u povjesti čovječanstva koji je i koji će vladati lakom kategorijom,i to tako suvereno! gledao sam u zadnje dvi-tri godine puno mečeva lake kategorije i mislim da više nema tako dobrih boksača kao on...danas se sve svodi na čekanje pogrešaka protivnika i iskorištavanje tih istih... za muhameda alija mislim da je bio najeksplozivniji boksač... mislim da bi u ovu skupinu i spadao mike tyson,ali on se je sam uništio!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

(Holyfield vs Rahman)

32 52.....