| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Affliction u Sport forumu; a jebat ga ispod tog tvog linka piše 3 am CET ... ma neam pojma ko ga jebe ionak ću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | ||
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Affliction Citat:
Citat:
![]() uglavnom MMAHACKS.com - NEW - The best Place for MIXED MARTIAL ARTS Videos!
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? Zadnji Uredio Sahataba : 24-01-09 u 21:02. | ||
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 134
![]() | Re: Affliction Citat:
Ovo ti je eastern time iliti ga istočno američko vrijeme, razlika između LA i New Yorka je 3 sata. Nadam se da će Fedor nastavit niz, iako ne vidim način kak bi ga ovaj mogao dobit, prepasivan je. ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 6,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Affliction Ja gledam preko ovoga Justin.tv - Affliction: sports martial_arts
__________________ When your chips are down,and your highs are low...joyride |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 134
![]() | Re: Affliction Evo još jedan stream: Affliction ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 6,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Affliction Iron ...više mi dosadio onaj shit od justina.Još su mislim dvije borbe pa onda tek fedor.
__________________ When your chips are down,and your highs are low...joyride Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 25-01-09 u 04:18. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

.
)

...više mi dosadio onaj shit od justina.