| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Amazing tea kwon do kick u Sport forumu; Sta lik radi. http://www.totallycrap.com/videos/vi..._kwon_do_kick/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing tea kwon do kick Podsjeća na onog lika iz street fightera Ali zapravo ovo on nebi mogao realizirati na protivniku.Upravo čuo na usporenoj snimci da zvukovi loma se čuju prije kontakta. Zadnji Uredio ice : 07-08-07 u 23:04. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick A kaj tebe tolko pegla taj taekwondo ![]() Da te nije neko tko trenira taekwondo razvalio ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick Rekreativno !? ![]() Rekreativno !? Čekaj rekreativno si se bavio tajlandskim boksom i onda još imaš petlje ovdje pljuvat po ostalim borilačkim sportovima !? Ajde da si trenirao aktivno,bio natjecatelj,dobio batina u borbi,itd. još bi razumio tvoje upade ali ovako.... ![]() Rekreativno...i još mi govoriš da su ostali baletani... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick Da si se možda aktivno bavio borilačkim sportom onda bi možda i raspravljao s tobom al ovako... ![]() I ovo ti je još jedan biser...."kako izgledaju sparinzi"... ![]() Prijatelju...sparing i prava borba na natjecanju su dvije potpuno različite stvari...aktivno i rekreativno bavljenje sportom su isto tako dvije potpuno različite stvari... ![]() Imamo li ti i ja o čemu više razgovarat ![]() Mislim da nemamo....
| | |
![]() |
| Tagovi: amazing, kick, teakwondo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

Ali zapravo ovo on nebi mogao realizirati na protivniku.