| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Amazing tea kwon do kick u Sport forumu; u potpunosti se slažem da je aktivno i rekreativno bavljenje sportom neusporedivo (bilo koji sport) i slažem se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing tea kwon do kick u potpunosti se slažem da je aktivno i rekreativno bavljenje sportom neusporedivo (bilo koji sport) i slažem se da nemamo više što rapravljati o ovoj temi. ali barem priznaj da se teakwon-do nemože uspoređivati sa taj.boxom. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick Ma kaj ja tebi imam priznavat !? Tko je uopće uspoređivao ta dva sporta ? Nikad se nisi aktivno bavio nekim borilačkim sportom i samim time ti i ja nemamo o čemu razgovarat...najsmiješnije od svega je kaj za druge sportove tvrdiš da su baletani...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing tea kwon do kick Što se tiče sparinga na taj. boxu dečki su manje oklopljeni nego vi na borbama i nitko im neuletava nakon svakog udarca kao vama sudac. Izgledate kao ninđa kornjače. Evo male igre. Pronađi Teakwondo-ista među pobijednicima K-1 turnira od njegova početka do danas. Sretno. 1993 Branko Cikatić 1994 Peter Aerts 1995 Peter Aerts 1996 Andy Hug 1997 Ernesto Hoost 1998 Peter Aerts 1999 Ernesto Hoost 2000 Ernesto Hoost 2001 Mark Hunt 2002 Ernesto Hoost 2003 Remy Bonjasky 2004 Remy Bonjasky 2005 Semmy Schilt 2006 Semmy Schilt Zaista nemamo o čemu raspravljati! |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing tea kwon do kick Samo da dodam. Neomalažavam ja Tea Kwon Do, samo kažem da se nemože mjerit sa nekim drugim borilačkim sportovima. K-1 uzimam kao primjer jer se na njega mogu prijaviti borci iz svih borilačkih sportova. A što se tiče kompetentnosti da se komentira sport iako se njime aktivno nebavi; pa jel to znači da stari Kostelić nije kompetentan da komentira skijanje pošto se njime nije nikad bavio (aktivno ili amaterski) - a tek njegova sposobnost da trenira olimpijske prvake. Ili Leonardo Pjetraj, nisam siguran, ali mislim da se bavio samo amaterskim boksom; trenirao je Filipovića boksačku tehniku a sad trenira Preskara. Ali ako je tvoj stav ono: Those who can do, who can’t teach. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick Jel ti čitaš uopće kaj pišem ili kaj !? Ovaj post ti je biser nad biserima....vidim ja da ti ne znaš kaj sam ja napisao a još manje kaj si ti sam napisao... Preporučujem ti da pročitaš temu od prve strane pa čemo onda nastavit dalje.... Tko su onda baletani ako ti ne omalovažavaš taekwondo ? Mislim da sam ti s ovim sve rekao ![]() Btw. malo više prouči tko su Kostelić i Pjetraj i čime su se bavili a onda dođi nazad ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 24-10-07 u 22:36. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing tea kwon do kick Vidim da se nerazumijemo, OK. Ali si potpuno u pravu da smo odlutali od teme. Amazing Tea Kwon Do kick je zaista to što piše amazing, samo se slažem sa ice-om da se ovo nemože realizirat na protivniku (zato baletan - ljepo izgleda ali je neizvedivo). ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick Jel izvedivo ili nije i o tome bi se dalo raspravljat al nemam više živaca za borbu s tobom ![]() Svatko tko se bavio borilačkom vještinom zna da postoje demo timovi koji prikazuju atraktivne udarce iz svojih sportova a upravo to je na ovoj snimci ! Zato ću te za kraj ove rasprave opet ispravit.... Prikazano izgleda atraktivno...a to nije isto kao i "neizvedivo" na protivniku ![]() To se da izvest u borbi ali je pitanje jel isplativo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick Serkan Yilmaz Jel ti trebam posebno objašnjavat tko je on ili... ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amazing tea kwon do kick Nikad čuo za njega, ali sam sad potražio malo na webu - na K-1 nema neki impresivni rezultat 3 pobjede i 5 poraza. Ali ovaj klip je impresivan, ima onu najvažniju karakteristiku za velike borce - neboji se uletit u protivnika. I iako drži boksački gard ovi udarci nogama su zaista više Tea Kwon Do i očito vrlo učinkoviti. Ajd dokazao si svoje, sad smo zaista završili sa ovim prepucavanjem. Isprike Tea Kwon Do-istima - RESPECT. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Amazing tea kwon do kick ![]() Ma sve je OK...al me malo iživciralo ono "baletani"...zazvučalo mi je podcjenjivački....
| | |
![]() |
| Tagovi: amazing, kick, teakwondo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.