Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Arlowski vs. Werdum u Sport forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-07, 13:23   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Arlowski vs. Werdum

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:11   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Arlowski vs. Werdum

Prava, zdrava šamarčina! Mislim da su u toj borbi Werduma malo oštetili...
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:11   #3 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

zidarska

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:16   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

''Evo ti kujo na...''
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:33   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Prava, zdrava šamarčina! Mislim da su u toj borbi Werduma malo oštetili...

Apsolutno su ga oštetili! Prva runda je bila Werdumova, definitivno.
Šteta da Werdum nezna dobro udarati. Da se Arlovski borio protiv nekog kickboxera ili boljeg udarača bio bi nokautiran samo tako.

A i njegov izgled vara. Kada sam ga vidio na početku sam mislio da će Werdumu uši odgristi. A na kraju? Andrej "the Pitbull" ispao totalno pasivan borac....
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:51   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
A i njegov izgled vara. Kada sam ga vidio na početku sam mislio da će Werdumu uši odgristi. A na kraju? Andrej "the Pitbull" ispao totalno pasivan borac....
"Pitbull" je fulo nadimak...bolje da je pudlica...jer nakon ovakve šamarčine i ja bi popizdio i počeo uši grist!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:59   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Ma dobar je on, nije mu bila sad noc pogledajte si fajtove na youtube-u, nema bezveze nadimak the pitbull
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 19:12   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 440
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Arlovski zna biti pasivan i pušiti borbe na glupost, ali inače nije loš borac možda 8,9 teškaš svijeta, nije u rangu 4 najbolja, Fedora,Big Noga,Mirka i Barnetta, ali borbe su mu pretežito interesantne i atraktivan je borac šta govori i njegov skor, u 16 borbi samo jedna njegova borba je završila odlukom sudaca i to ova protiv Werduma, a šta se tiče te borbe, borba je bila čisti DRAW - nisu ni jedan ni drugi zaslužili pobjedu.
Eto vidili smo i Werdumove udaračke sposobnosti, trening s Mirkom se isplatia, još malo pa će počet šakama tuč, vidit ćete.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 19:43   #9 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja ne znam jel ste gledali..al ako pogledate inače Werdumove borbe primjetit ćete da često udara otvorenim dlanom...ima i to svojih prednosti...prst u oko i sl. Inače što se borbe tiče,minimum neriješeno je trebalo biti a po mom sudu ja bi borbu dao Werdumu !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 08:29   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Arlovski zna biti pasivan i pušiti borbe na glupost, ali inače nije loš borac možda 8,9 teškaš svijeta, nije u rangu 4 najbolja, Fedora,Big Noga,Mirka i Barnetta, ali borbe su mu pretežito interesantne i atraktivan je borac šta govori i njegov skor, u 16 borbi samo jedna njegova borba je završila odlukom sudaca i to ova protiv Werduma, a šta se tiče te borbe, borba je bila čisti DRAW - nisu ni jedan ni drugi zaslužili pobjedu.
Eto vidili smo i Werdumove udaračke sposobnosti, trening s Mirkom se isplatia, još malo pa će počet šakama tuč, vidit ćete.

Pa gledao sam npr. njegovu zadnju borbu protiv Tima Sylvie kada je izgubio na bodove. Ta borba je bila 100x gora nego ova protiv Werduma, samo su se vrtili u krug i nikom ništa.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: arlowski, werdum

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111