| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Arlowski vs. Werdum u Sport forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Arlowski vs. Werdum Citat:
Apsolutno su ga oštetili! Prva runda je bila Werdumova, definitivno. Šteta da Werdum nezna dobro udarati. Da se Arlovski borio protiv nekog kickboxera ili boljeg udarača bio bi nokautiran samo tako. A i njegov izgled vara. Kada sam ga vidio na početku sam mislio da će Werdumu uši odgristi. A na kraju? Andrej "the Pitbull" ispao totalno pasivan borac....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Arlowski vs. Werdum Arlovski zna biti pasivan i pušiti borbe na glupost, ali inače nije loš borac možda 8,9 teškaš svijeta, nije u rangu 4 najbolja, Fedora,Big Noga,Mirka i Barnetta, ali borbe su mu pretežito interesantne i atraktivan je borac šta govori i njegov skor, u 16 borbi samo jedna njegova borba je završila odlukom sudaca i to ova protiv Werduma, a šta se tiče te borbe, borba je bila čisti DRAW - nisu ni jedan ni drugi zaslužili pobjedu. Eto vidili smo i Werdumove udaračke sposobnosti, trening s Mirkom se isplatia, još malo pa će počet šakama tuč, vidit ćete.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Arlowski vs. Werdum Ja ne znam jel ste gledali..al ako pogledate inače Werdumove borbe primjetit ćete da često udara otvorenim dlanom...ima i to svojih prednosti...prst u oko i sl. Inače što se borbe tiče,minimum neriješeno je trebalo biti a po mom sudu ja bi borbu dao Werdumu !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Arlowski vs. Werdum Citat:
Pa gledao sam npr. njegovu zadnju borbu protiv Tima Sylvie kada je izgubio na bodove. Ta borba je bila 100x gora nego ova protiv Werduma, samo su se vrtili u krug i nikom ništa.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: arlowski, werdum |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.