| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Barnett kakvog prije niste vidjeli u Sport forumu; Hehehe, koji kralj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barnett kakvog prije niste vidjeli Barnett je car, prije mi je bia u kurcu jer sam mislia da je bahat i umišljen lik, ali zapravo je to sve bia šou i najajča mi je bila scena on i Mirko ko prike zagrljeni nakon šta ga je Mirko natambura čovik je majstor.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 12
![]() | Re: Barnett kakvog prije niste vidjeli Lik je dobar ali mislim da nema šanse protiv Fedora
__________________ ULTIMATE FIGHT |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Barnett kakvog prije niste vidjeli Meni je on isto odličan borac. Kad se sjetim borbe protiv Minotaura u polufinalu GranPrix-a, odliična borba. Ja mislim da bi imao neke izglede protiv Fjedora. Zna se dobro hrvati, ima dobre poluge i dobru obranu od istih, a u stand-upu je također solidan. Svakako jedan od moja 3 favorite-duela koja se još nisu ostvarila.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 46
![]() | Re: Barnett kakvog prije niste vidjeli Barnett je teški američki debeli xxx samo se pravi važan sa svojin hrvanjem a nezna ni pravilno dizad nogu
__________________ rješite se stresa na http://www.abunawaf.com/mm-775.html |
| | |
![]() |
| Tagovi: barnett, kakvog, niste, prije, vidjeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.