Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

COREGYM

Raspravljate o temi COREGYM u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Pozdrav svima.Coregym je novost u Hrvatskoj a i šire.Po mom mišljenju to je najbolje postrojenje za treniranje u ovom dijelu ...

Starter
    Datum registracije
    01-03-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

COREGYM

Pozdrav svima.Coregym je novost u Hrvatskoj a i šire.Po mom mišljenju to je najbolje postrojenje za treniranje u ovom dijelu Europe.
    Prostor se proteže na 3500 kvadrata.Kod "rotora" pored McDonaldsa u sklopu fitness centra "Vita" u podrumu nalazi se Coregym.
    Coregym je preuređeno parkiralište ispod zemlje a njegova svrha je samo jedna,omogućiti sportašima najbrutalniji oblik treniranja dostupan čovječanstvu.
    U Coregymu praktički ne postoji nijedna sprava tipična za klasične fitness centre.Treninzi su spartanski,"ruski".
    Coregym je spoj Couture gyma,API training centra gdje Sean Sherk trenira i "ruskog" treninga Fedora Emelianenka.

Po prvi put u Hrvatskoj sportaši će imati prilike trenirati sa Kettlebellima svih veličina,gume za prevrtanje koje teže i po 300 kg,čekići za udaranje raznih veličina,postaje za vježbanje Bearcrawlova i takedownova sa elastičnim trakama, konopi za mlataranje raznih veličina,konopi za zgibove raznih veličina,zgibovi,razboj,platforme za trzaj i nabačaj,squat rack,bench press klupe,gimnastičke karike,slosh pipovi punjeni vodom raznih veličina,koferi za farmers walk,drveni stickovi za istezanje(što Brock Lesnar koristi),prsluci sa dodatnim težinama,platforme za shadowboxing sa elastičnim konopcima,veliki tatami za grappling,vreće,rukavice,zidne klupe za vježbanje koljena,zidni fokuseri za vježbanje krošea,sparing kacige,plazma televizori na kojima se vrte najatraktivnije borbe iz svijeta MMA,Jibox na kojem možete naručiti vaše omiljene pjesme i borbe,a za razonodu i opuštanje tu su fliper i stolni nogomet, a glavna atrakcija je veliki 9 metarski oktagon u središtu Coregyma.

Za iznajmljivanje termina klubovima za tatami,kavez itd. najbolje je da dođete tamo pa da dogovorimo detalje već ima dosta zainteresiranih.
    Igor Pokrajac već kod nas trenira kao i neki drugi borci i sportaši a nadamo se i dolasku Mirka uskoro.
    Opet ponavljam svi ste dobrodošli možete i napraviti besplatan trening prvi da isprobate ovakav način treninga.
    Cijena mjesečne članarine je 350 kn neograničeno

Pozdrav svima i vidimo se u krvi do koljena u Coregymu .

Starter
    Datum registracije
    12-03-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Re: COREGYM

E, drago mi je da nismo jedini sa idejom treninga. Samo ravno.
    Samo mala opaska
    " o prvi put u Hrvatskoj sportaši će imati prilike trenirati sa Kettlebellima"

Ti si treći koji rabi taj izraz. Za informaciju, trenutno u Hrvatskoj postoje dva završena RKC instruktora Davor Kudrna i Dalibor Petrinić Dragondoor
    a 5 ih upravo kreće na RKC
    a kettlebell se može trenirati organizirano već 3 godine u Rijeci link i Zagrebu ( Davor Kudrna ) te odnedavno i u Rijeci na link

Drago mi je da nas ima što više, to je velika stvar, no nemojmo zanemariti dolaske Gregora Sobočana i Peter Lakatosa unazad par godina i sve ljude koji vole kettlebell.

Još jednom, samo naprijed, uživajte u Iron Core Body i uživajte u ropeworkoutu.

Starter
    Datum registracije
    11-06-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Kettlebell Pogledaj Poruke
    Drago mi je da nas ima što više, to je velika stvar
    Da, to je jako dobro. Ljudi imaju veću mogućnost izbora pri odabiru metoda i trenera.

Osim RKC-a ima i nas koji promoviramo kettlebell fitness metode WKC-a (čini mi se da osim dvojice, sada već super slavnog farmera MM i njegovog kolege iz CoreGym-a i mene nema više nikoga u Hrvatskoj).

Isto tako u Hrvatskoj je moguće naučiti i tradicionalni ruski Girevoy Sport po metodama AKC-a (Valery Fedorenko).
    Ukoliko ima zainteresiranih slobodno mi se mogu javiti.
    Za sada, koliko imam informacija prvi sam i jedini u Hrvatskoj certificiran kao trener.

Zanima me i kako ide CoreGym-u u vezi girji.
    Gregor mi je rekao da vam on sada vodi program (valjda je htio reći da vam je savjetnik).
    Da li to znači da radite WKC fitness protocol ili neku modificiranu verziju za široke narodne mase i da li imate zainteresiranih za natjecateljski girevoy sport tj. da li se to radi kod vas u teretani?

Svaka čast što se tiče internet promocije kettlebell-a. Vidim da si sveprisutan...od foruma do blogova i website-ova. Treba puno truda za to.

U želji da napravimo neku korisnu suradnju, pozdrav svima!
    Zadnji Uredio gggiga : 17-06-09 u 10:43

Starter
    Datum registracije
    12-03-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Pozdrav Kristijan
    hvala na pohvalama moje prisutnosti - but...
    pravila svih Foruma svijeta su ako hoćeš sam staviš svoje ime, ako nećeš, ne staviš. A drugi to ne rade umjesto tebe. Posljedica 30 godina borilačkih je da ne volim izlaziti sa svojim imenom. :-) pokušavam kao i ostali glumit anonimnost. Jer je to moja slobodna volja.

Hm federacije... stilovi vježbanja...moj napis nije išao u tom smjeru, kao što vidiš navedeno je puno ljudi u mom postu. razlike su jer ljudi žele razne stvari. Ja volim Orbit od lubenice, moja žena pepermint a moje kćeri uopće ne vole žvakaće.

Gregor je fantastičan dečko i uz Amnona Darsu RKC instruktora iz Izraela prvi čovjek koji me je upoznao stručno sa kbellom. I obojicu jako cijenim. no ja volim RKC a moj prijatelj je ful za GS. I treniramo jedan do drugoga.

Prisutnost na webu, forumu, blogu - kad imaš svoj klub i internet u njemu ;-) i kad si od 11 ujutro do 11 uveče u njemu 8 pa i praznikom ) prisutan si. puno griješiš jer ti se ruke tresu od umora ali..

Drago mi je da se promoviraš. Moj interes nije da se promoviram, uspio sam proputovati Hrvatsku i napraviti nekoliko seminara sa ukupno 350 ljudi koji su vježbali s kbellom. I to je to. To me veseli.

"Također nemojte koristiti girje za povećanje snage i jakosti da bi poboljšali izvedbu u nekom drugom sportu. Za tu svrhu koristite dvoručne utege kod kojih ćete imati kraću amplitudu pokreta i puno bolju stabilizaciju i tako izbjeći moguće ozljede zbog nesavršene tehnike izvođenja vježbe."

ne znam koliko i kako objašnjavaš ovu tvrdnju na blogu, ...ali kettlebell i je redizajniran da bi bio u tome bolji - osobno imam 40-tak ljudi koji rade 4 razne borilačke vještine i rade od godinu do 2 godine kbell po RKC pristupu i nema problema... imam već 3 studije sa znanstvenom obradom od ergometrije, suunto algoritama i suradnje grupe liječnika specijalista pa i sportske medicine koji dokazuju suprotno... posljedica studiranja medicine

dakle znanstveno dokazano, tvoja je tvrdnja sa bloga totalno bezveze. U stilu GS je bolji od RKC. Fuj.
    Jer ja planiram staviti u istraživanje i GS vježbače.

Dakle tvoja tvrdnja ide u stilu samo moje je dobro, ostalo je sranje jer to radim ja... e to ti nije dobro za biznis. Prijatelje je teško naći, neprijatelji dolaze i sami.

Jer, ja sam na manje portala nego ti. No ipak sviđa mi se ovaj tvoj napis
    "one Pavelovog tipa koje su nekad koristili za vaganje poljoprivrednih proizvoda, a danas za kiseliti zelje)? "

I samo moram reći, trenutno mi je drago da nisi u RKC-u. Jer nemaš zelja

ja osobno imam i klasične girje, i stare pavelove i novi dizajn sa malo većom i tanjom ručkom i sve su ok. Imam prijatelje koji su super i lijepo rade GS. i volio bi da nastave.

dakle, savjet, makar ćeš se naljutiti malo lakše sa pljuvanjem onih drugih, moje ime ostavi na mojoj osobnoj, i nadam se da na mom forumu ćeš držat se bolje nego na drugima.

Možda si me i htio pohvaliti, no ja sam jedan stari ofuren mačak, čudnih normi i grebem i grizem kad me netko hoće podragati. Inače sam ok, pijem pivu i zezam se.

ne želim da ovo shvatiš kao poziv za raspravu, jer je neće biti. Samo, kako sam sveprisutan , čitam svuda, svašta a i čujem a ne sviđa mi se baš sve.

pa zato ajmo iz početka. Bez rasprava ali sa respektom. Ja promoviram i GS i RKC. Ti promoviraj GS ali ne pljuj RKC i to je to 8)

Svima ostalima, uživajte u kbellima. Svatko u životu traži svoje što ga interesira. I bb je zanimljiv i teretana i RKC i GS. I zato je sport lijep. Ovakve rasprave i komentari su besmislene i beskoristne, pa ih ja više neću pisati.

Zato Kristijan, suradnja uvijek ako bude respekta.

Pozdravi Gregora

I poruka za Marija Mlinarića

Svaka čast na Coregymu. Koju si ti stvar napravio to malo tko razumije Zato

Starter
    Datum registracije
    01-03-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Evo za sve koji žele nešto više saznati o Coregymu evo oficijalna web stranica Core Gym

Starter
    Datum registracije
    01-03-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Evo za sve zainteresirane par slika s Mirkovog treninga u Coregymu.Coregym-Mirko-Slike

Pozdrav od Coregym tima.

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Ovdje na forumu ima dosta ljudi koji su bili ili su još uvijek u borilačkim vještinama. Neki od njih su i vrlo uspješni (mislim da se za čovjeka koji je prvak ili viceprvak države u kick-boxu može reći da je uspješan u tom sportu!). No, iz istog razloga kao u jednom od gore navedenih postova, ljudi namjerno ne žele ostavljati svoja prava imena i prezimena. Problem je što se uvijek nađe tupavih provokatora zaštićenih anonimnošću i virtualnim kontaktom koji su tu da se prave pametni ili da provociraju.

Ovo što je gore navedeno (Coregym) je izvanredna stvar, naglasak dajem na kettlebell, a koliko je meni poznato prvi je kettlebell popularizirao Pavel Tsatsouline (svojevremeno trener ruskih Crvenih beretki). To je izvrsna stvar ako čovjek želi naučiti (i dobiti dovoljno snage) kako da maksimalno izvuče iz svojega tijela.

Samo naprijed, nadam se da će stvar funkcionirati i razvijeti se idalje.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Starter
    Datum registracije
    11-06-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Re: COREGYM - rezultati i slike s natjecanja u kettlebell liftingu

U Coregymu je održano prvo hrvatsko natjecanje u kettlebell liftingu, točnije u disciplini "long cycle".

Bilo je skromno ali dobro, bitno je da se krene....

Bacite pogled:

Rezultati i slike s prvog hrvatskog natjecanja u kettlebell liftingu!

Starter
    Datum registracije
    11-06-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Evo još nekih materijala s natjecanja u CoreGym-u.

Kliknite na slijedeći link:

http://girevoysport.blogspot.com/201...mpetition.html

Lajkaj nas na Facebooku