| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Cro Cop vs. Gonzaga u Sport forumu; Evo stručnjaci daju svoju priču... Citat: Keys to Victory: Cro Cop vs. Gonzaga Unpredictability. That is what makes MMA such ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cro Cop vs. Gonzaga Evo stručnjaci daju svoju priču... Citat:
Meč će biti 21.04 (subota) 8:00 pm u Manchesteru, to znači da bi ovdje trebalo biti 9:00 pm ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Frajer | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Evo slike kako izgledaju obadvojica, na ovoj stranici što je ice dao možete vidjeti galeriju i borbe(audio) jednog i drugog borca! Naravno po meni veliki favorit ove borbe je Mirko, no nesmije se lagano odbaciti i Gonzaga jer je on jako opasan borac, vidjevši njegova 3 meča koja je pobjedio. Gonzaga više voli borbu na podu. Ako Mirko pobijedi, iduća borba bit će za naslov prvaka protiv višestrukog UFC-ova prvaka, 43-godišnjeg Couturea.
__________________ Inati se SLAVONIJO Zadnji Uredio Mata : 12-04-07 u 08:43. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Po meni je Mirko veliki favorit, ovog lika nisam nikad gledao kako se bori al neizgleda mi bezopasno. Evo official stranice UFC-a 70, netko si je fakat dao truda odlicno izgleda stranica. UFC 70: Nations Collide
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Stranice UFC-a su u zadnje vrime predobro napravljene,a šta se tiče borbe, Mirkov sprawl je predobar ima jedan od najboljih TKD u cilom mma svitu ako se slučajno borba i prebaci u parter Mirko je pokaza protiv Fedora kakav je u parteru,po meni prognoza Mirko TKO runda 2.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Gledaj, što je Mirkov protivnik agresivniji, to će prije bit sređen. Silvu je sje*ao odmah, Barnetta malo kasnije, a Sanchez je izdrzao 4 i pol minute jer je trcao po oktagonu ![]() Znači, ako Gonzaga voli k'o majmun navalit na protvinika, onda će past odma, ali pošto je dobar na tlu zadržat će Mirka malo da ga ne bude sposoban dobo udrit, eventualno će izgubit energiju pošto ima suvišnih kilograma. Ja kažem da će izgubit u 3, 3 i pol minute. Možda se desi da izdrži do druge runde ako, nedaj bože, Gonzaga pređe u nekakvu polu-mount poziciju, ali vjerojatno neće doći do toga. Znači, 95 % da će meč biti prekinut u 1. rundi, ili će ga nokautirat u 1. rundi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cro cop, gonzaga, manchester, mma, ultimate fight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

pa bi fajt mogao završit i u prvoj