| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Cro Cop vs. Gonzaga u Sport forumu; kad je onako pao ja sam mislio da mu je vrat slomio...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Nikad nije bio toliko spreman kao sad? hm... nebih baš reko...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Citat:
![]() ne ponovilo se...
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro Cop vs. Gonzaga kažem da neću gledat i opet gledam..usporeno ![]() valjda mu je noga ok jer ovo stvarno čudno izgleda, navodno je normalno stao na noge i odšetao..ko će ga znati kad je još bio vruć..sad se sigurno zna realno stanje stvari samo što nigdje nema vijesti.. ![]() ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 22-04-07 u 14:00. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-06-06 Lokacija: Underworld Godina: 26
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Previše se opustio Mirko, čekao je trenutak za dobar udarac, Gonzaga je navalio od početka+ Mirko je 9 sekundi prije kraja 1. runde samo čekao kraj da se malo smiri, a ovaj je to iskoristio ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 77
![]() | vratit ce se on u ring zato sto ima jos 3 borbe za odradit.ovaj mec je bio neoprezan i previse opusten i podcijenio je protivnika.pa nije ga ni lupio.ali sljedeca borba ce bit opaka.pojest ce protivnika mislim da mu je noga ok.ako je odsetao znaci da nije polomljena.mozda mu je iskoc io zglob ali to se brzo skrpa. Zadnji Uredio daidza : 22-04-07 u 15:23. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro Cop vs. Gonzaga Jebem ja takav brutalni sport... i to djeca gledaju, inače volim boks pogledat, ali ovo ako budem ikad više gledala.. ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cro cop, gonzaga, manchester, mma, ultimate fight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.