| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi crocop vs eddie sanchez u Sport forumu; Jebote, svaka čast Mirko. Hodao prema njemu kao terminator , ovaj rukama maše lijevo-desno. Jebem mater Amerima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crocop vs eddie sanchez Jebote, svaka čast Mirko. Hodao prema njemu kao terminator , ovaj rukama maše lijevo-desno. Jebem mater Amerima odkazali su borbu na 2 sata.Jebiga, krivo sam predvidio izdržao je minutu i pol dulje ![]() Kako je ovaj rekao: "Sanchez je zamalo ostvario svoj cilj, falilo mu je samo nekoliko sekundi do 2. runde". ![]() Ice cold killer |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crocop vs eddie sanchez
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crocop vs eddie sanchez hvala fuzija, evo i tebi jedan rep+ sad ima 2 kockice......... večeras cugam
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Purger | Re: crocop vs eddie sanchez Mislim da imamo budućeg prvaka u UFC-u ! Mirko je car...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: crocop vs eddie sanchez Da...Jenna i Tito Ortiz
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, eddie sanchez, jenna jameson, mirko filipovic, ortiz lubenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

, ovaj rukama maše lijevo-desno. Jebem mater Amerima odkazali su borbu na 2 sata.