| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi crocop vs eddie sanchez u Sport forumu; da baš gledam na yotubeu silva spušio protiv tita, ali odlična borba je bila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Purger | Re: crocop vs eddie sanchez Kreky...očito nisi vidio Ortiza u najboljim danima njegove karijere ! Odličan borac i jedan od rijetkih koji je Silvu pobijedio !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crocop vs eddie sanchez Citat:
Vidio sam ja Ortiza u najboljim danima ali su ti dani prošli. Izgubio je sve borbe za prvaka: 2 x od Lidella 1 x od Couturea Onaj put kada je dobio Silvu, to nije bio onaj Silva kojeg sada znamo. Bio je neiskusan borac koji se od tada razvio u jednog od boljih boraca u poluteškoj kategoriji. A Tito Ortiz od tada nije puno napredovao. Pustimo na stranu što ja ne volim Sivu kao borca, ali garantiram da bi Silva potukao sve borce iz UFC-a do nogu pa tako i Ortiza. Ma u biti postoji barem još 3 borca iz Pridea koji bi razvalili cijelu UFC konkurenciju u poluteškoj: - Mauricio "Shogun" Rua - Mali Minotauro - Ricardo Arona
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Purger | Re: crocop vs eddie sanchez Ma pratim ja to i sve znam ! Ali još uvijek tvrdim da je Ortiz jedan od kvalitetnijih boraca u UFC-u... A Silva...slažem se,on bi tamo reda napravio.I samo bi dodao da je Silva meni borac No. 1 !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crocop vs eddie sanchez Citat:
OK, Ortiz je među boljima u UFC-u ali mi se ne sviđa baš njegov stil, niti hrvanje niti box, niti kickbox, ništa s ničim....kao onaj Randleman....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crocop vs eddie sanchez Što je protivnik agresivniji i pruža veći otpor, gore će proći. Odsada Mirko Cro cop Filipović ruši sve protivnike napod i nedaleko od onda protivnik preda borbu ili sudac prekine, ako protivnik već nije nokautiran. Nemože ga nitko pobijediti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, eddie sanchez, jenna jameson, mirko filipovic, ortiz lubenica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.