| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Dream u Sport forumu; Evo da i nova organizacija dobije svoju temu. Nadam se samo da će biti dobrih borbi o kojima ćemo moći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
Poruka: 3,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dream Evo da i nova organizacija dobije svoju temu. Nadam se samo da će biti dobrih borbi o kojima ćemo moći pričati ovdje ![]()
__________________ ~who dares wins^semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 30
Poruka: 4,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Čudi me da do sada nitko nije ništa napisao. Bit će tu dobrih boraca, a vjerujem da bi se i neki koji su otiši iz Pride-a u UFC mogi vratit. Tu posebno mislim na Minotaura i Rampage-a. Posebno će biti zanimljivi susreti Dreamovaca i UFC-ovaca.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Mirko je spominjo da će dosta njih iz K-1 otići u Dream što je i očekivano s obzirom da je to zajednička otrganizacija. Zapamtio sam da je spominjo Petera Aertsa, baš me zanimaju sad kako će te borbe izgledat od tih bivšuh k-1 boraca
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream DREAM 1 Poznate su prve četiri borbe DREAM 1 priredbe, koja se 15. ožujka održava u Saitami. Na njoj se očekuje i nastup našeg Mirka Filipovića . ![]() Središnji događaj priredbe biti će prvi krug Lightweight Grand Prixa za borce do 70 kg. Četiri potvrđene borbe su: . Gesias "JZ" Calvancanti - Shinya Aoki . Tatsuya Kawajiri - Kultar "Black Mamba" Gill . Kazuyuki Miyata - Luiz "Buscape" Firmino . Koutetsu Boku - Joachim Hansen Ostali sudionici Lightweight Grand Prixa: . Andre Dida . Mitsuhiro Ishida . Caol Uno . Gilbert Melendez . Artur Oumakhanov . Jung Bu-Kyung DREAM OFFICIAL WEBSITE Za one koji ne znaju, DREAM je novoosnovana japanska MMA organizacija iza koje stoje K-1 i bivši čelnici PRIDE -a.
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream jedino od mirkeca nemaju sliku na ofišl stranici..i trebali bi stqaviti posebno engl za birati
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream A to je tek nova organizacija i stranica, valjda će kasnije staviti opciju za engleski i sliku od Mirkeca ![]()
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Mirko protiv Mighty Moa? Iako još ništa nije potvrđeno, neslužbeno doznajemo da će Cro Cop u svojem prvom meču za organizaciju DREAM (15.ožujka u Saitami) najvjerojatnije u ring s Amerikancem Mighty Moom! ![]() Mighty Mo 37-godišnji Mo, pravim imenom Siala Siliga, iza sebe ima velik broj K-1 mečeva, dok je u borbama po MMA pravilima još relativno "zelen". U 3 MMA borbe ima isto toliko pobjeda, doduše protiv boraca slabije kvalitete. Po stilu je vrlo sličan Marku Huntu i Rayu Sefu, što znači da je odličan boksač s vrlo tvrdom bradom. Visok je 185cm i težak 134 kg.
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand
Poruka: 15,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Ma taj lik je kanta.. Waiting for an opponent Hi everyone, unfortunately I still have no opponent set for March 15. It seems that no one is willing to fight me on such a short notice. However, I'm confident that DREAM will find an opponent for me as I can't wait to fight again. I really don't care who will they put me against, I just want to get in the ring and fight the best way I can. More information from my camp will follow immediately upon an official fight announcement by DREAM. Thank you. Additional Fighters Besides the Light Weight Grand Prix participants, Many other notable fighters have been confirmed in DREAM, including: * Mirko Filipović * Zelg Galesic * Dong Sik Yoon * Sergei Kharitonov * Denis Kang * Melvin Manhoef * Kazushi Sakuraba * Yoshihiro Akiyama * Norifumi Yamamoto * Hayato Sakurai * Ikuhisa Minowa * Bob Sapp Several fighters, although not signed with DREAM, have stated that they are going to fight in the promotion, including: * Fedor Emelianenko * Royce Gracie In recent interviews, Mirko Cro Cop and Denis Kang stated several unannounced fighters in DREAM. However, they have not been officially confirmed by the FEG. * Mark Hunt * Matt Lindland
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Ja nikad nisam čuo za tog majti Moa ![]()
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: borba, dream, fajt, k 1, mma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.