| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Dream u Sport forumu; Da ozbiljno nisam čuo za njega do sad Nisam ja tolko star da ih sve znam (šala )... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
Poruka: 3,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Da ozbiljno nisam čuo za njega do sad Nisam ja tolko star da ih sve znam (šala )
__________________ ~who dares wins^semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 27-02-08 u 20:30. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream jao ahahahh ![]()
| |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Ma udarač je kakav je, ali mi se čini da u mma koristi stil ala Tim Silvia -> zgniječi i udaraj jer mi se čini da ima dosta mase
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 23
Poruka: 396
![]() ![]() | Re: Dream Najjači udarač u k-1 je on bio. I daleko je njegov stil od Tim Sylvie. On je stalker, samo traži priliku i udrit će te kad to najmanje očekuješ. Pogledaj u priloženom highlightu kako su mu protivnisi spušili nokaut, neki su i ruke spustili doli na njegov desni haymaker. Definitvno je lik opasan. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream Da pogledo sam hajlajt i ima dobrih nokauta i sve to stoji da je dobar udarač ali ja sam mislio na njegove dvije borbe izvan K-1, nikako ga nisam ponižavao jer ga ne poznam
| |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dream Meni je bilo predivno kako je nokautiro Hong-man Choi-a u K1, negdi prosle godine je to bilo. Ogromni overhead punch, ko da ide drva sjec i ovaj se samo slozio. U MMa mislim da ce se borit jako slicno Huntu, mozda bi ga Mirko trebo jednostavno trebo slozit na pod i nalupat ga dole, ko sto je i Hunta trebo u drugoj borbi umjesto da riskira nokaut, jer oba su pakleni udaraci.
__________________ Bolje šaka nego svaka |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dream nisam ni ja čuo... ali dobar je udarač frajer koliko vidim iz ovog filma....
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
![]() |
| Tagovi: borba, dream, fajt, k 1, mma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

)