Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor prešao u M-1 u Sport forumu; SVIJET mješovitih borilačkih sportova jučer su uzdrmale dvije iznenađujuće vijesti. Iako su svi očekivali da će svjetski Pride prvak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-10-07, 10:25   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,334
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Fedor prešao u M-1

SVIJET mješovitih borilačkih sportova jučer su uzdrmale dvije iznenađujuće vijesti. Iako su svi očekivali da će svjetski Pride prvak Fedor Emelianenko preći u UFC, ruski borac je potpisao za relativno nepoznatu rusku organizaciju M-1.

Fedorova odluka povukla je još jedno iznenađenje. Drugi svjetski prvak, onaj po UFC verziji, Randy Couture, najavio je svoje povlačenje iz borilačkih sportova, prenosi portal Profistore.

Svoju odluku Couture je obrazložio pismom iz Južnoafričke republike gdje snima film, u kojem se navodi da mu nedostaje motiva za daljnji nastavak karijere pošto je Fedor odustao od prelaska u UFC.

Pravi razlog je zapravo novac

Naravno, kako to obično biva, pravi motiv povlačenja UFC-ovog prvaka je zapravo novac.

"Kap koja je prelila čašu bilo je uvjeravanje braće Fertitta kako sam 2. najplaćeniji UFC borac, što je potpuna laž. Znam koje iznose dobivaju i koje će dobivati Chuck, Tito, Quinton, Cro Cop i Wanderlei. I znam što su nudili Fedoru. To je uvreda za mene.", zaključio je Couture u svom pismu.

Predsjednik UFC-a, Dana White, mirno je reagirao na Couturovu odluku.

"Randyjeva odluka me ne čudi. U nedavnom razgovoru rekao mi je da ukoliko ne dođe do meča s Fedorom, on više nema što dokazivati u svijetu slobodne borbe."

Još je nepoznato je li Couturova odluka konačna ili će UFC izdašnijom ponudom pokušati prisiliti svog prvaka da ipak preispita svoju odluku.
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 10:52   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Fedor prešao u M-1

Fedor se usro da ga Vanderlei ne razvali
Ili Filipović...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 15:03   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ili Filipović...
sahasa i wandy = nerazdvojna kombinacija
sahasa bez wandyja bilo bi kao Cheesburger bez sira...

zaista me čudi što taj Fjedor misli. šta će u tom m-1? vjerojatno zna da tamo nema ozbiljne konkurencije. zaista ne kužim tu odluku.
Za couturea mi je svejedno (ionako će se opet vratiti nakon pola godine, to je sve marketing...), ali za Fjedora nemam riječi...
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 15:27   #4 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,028
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

damn xD
najjaci borac odlazi u propast...
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 15:49   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 30
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

baš mi je krivo za fedora. očekivao sam da će potpisati za ufc i malo razvaljivati usta protivnicima na američkom tlu.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 15:08   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Možda i nije tako blesav...ovako "odlazi kao" prvak, a u UFC-u riskira da ga zbog"neprilagođenosti" netko i razbije...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 16:28   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 22
Poruka: 230
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

Šta ja znam, nek mu je kako hoce. Ja ne bi sad pljuvo po njemu zbog njegove takve odluke. Bio je i jos uvijek je najveci!

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 15:35   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ili Filipović...

neboji se taj takve dvojice,svaki dan takve marendaje
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 15:43   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,695
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

steta za fedora
strasan borac i nije tip koi se kurci prije meca..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fedor, pres ao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114