| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om u Sport forumu; Citat: The administrator of Fedor's site, posted in the russian forum that Fedor and Pride have almost reached an ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
Ako bi se ovo desilo, moglo bi motivirati Filipovića da odradi par borbi više, jer ne vjerujem da će mu dati titulu pa da ode s njom, a želi je, još ako dođe Fedor u PRIDE i UFC bit će sranja Drago mi je u svim aspektima, pogotovo to što se sport razvija. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om ma da, ali to na kraju može biti takvo iskorištavanje itd. Šteta da nije sjebo Gonzagu i onda zatukao onog starčića i lijepo u mirovinu..dovoljno je napravio u tom sportu..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Istina šteta je, ali si je sam kriv kada je podcijenio UFC. Sada mora iči težim putem što je meni osobno draže jer ćemo ga više gledati nego samo 4 borbe. A ovo što se Fjedora tiće, jedva čekam da se i on pojavi u UFC-u. Ajme meni koja će to biti konkurencija. Kada svi bolji borci iz PRIDE-a potpišu trebali bi organizirati neki Grand Prix sa svim najboljim borcima iz teške kategorije. Zamislite ovu listu: - Fjedor - Mirko - Minotauro - Josh Barnett - Andrej Arlovski - Werdum - Mark Hunt - Gonzaga - Tim Sylvia - Brandon Vera - Aleskanar Emeljianenko - Sergej Kartinov - Randy Couture - Wanderlei Silva - Shogun (poluteška ali se može nositi sa teškašima) - Rampage
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Bit će lijepo vidjet sve te borce na jednom mjestu, a možda i UFC počne sve to radit malo ozbiljnije. Pri tome mislim na sam spektakl oko borbi u dvoranama neposredno prije borbi, jer tu su Japanci bili daleko ispred njih. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Japanci su bili 100x bolji od njih. Jel se sječate onog legendarnog voditelja u ringu koji je najavljivao borce. Neka irokez frizura, sunčane naočale, malo jačeg stasa. Koji je to bio car!! Uvijek bi se smijao kada bi Mirkeca najavljivoao. MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om nakon odlaska mirka i minutaura on u prideu gotovo i nema konkurencije, pa ne bi bilo ništa čudno da i on potpiše za ufc. mislim da bi on i tamo nastavio sa pobjedama i teško da ga netko može zaustaviti iako ima vrhunskih boraca.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Pa čekajte ljudovi kaj nije ufc kupio pride tj sad je to jedan te isti qrac sam odvojen al se planira spajanje... Il sam ja krivo to skonto...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Je, UFC je kupio PRIDE. Oba dvije organizacije će raditi posebno, ali će se organizirati posebni spektakli između boraca. Citat:
Zadnji Uredio ice : 31-05-07 u 18:49. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Ovo bi moglo zadržati mirka u ringu malo duže, jedva cekam da vidim sta ce na kraju biti sa svime... ako fedor pređe u ufc dobro je napravio jer ovako je bzvz otisao u bodog gdje zapravo i nema prave konkurencije
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
Nije taj, ovaj mi izgleda kao Bob Sapp... Onaj je baš bio japanac. Naći ću ga na netu pa ću postat sliku.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fedor, potpisuje, prideom, vjerojatno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

Drago mi je u svim aspektima, pogotovo to što se sport razvija.