| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kreky Nije taj, ovaj mi izgleda kao Bob Sapp... Onaj je baš bio japanac. Naći ću ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
A šta se tiče Fedora, pročita san na Nokaut forumu, da je Pride totalno gotov, Yakuza scandal ga je totalno uništia i da će navodno svi šampioni Pridea imat odma borbe sa najjačin UFC- borcima u istim kategorijama, ovo drugo je glasina, ali ovo prvo vezano sa propasti Pridea je najvjerovatnije istina. Ža mi je, štufali su me neki događaji u zadnje vrime, Mirkov poraz, UFC-ova kupnja Pridea, nekako mi je Pride uvijek bia draži, časniji, samurajski, ali jebiga ko in je kriv sami su se upropastili s krivin potezima koje su učinili, ali isto mi je ža.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Pride je kupljen zato što je pretstavlja konkurenciju UFC-u. Žao mi je dvi stvari: 1. Što nije ring više i 2. Šta je ova američka publika debela prasad koja viče "buuuuu". |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
Sve jadnici koji sjede sa svojim napumpanim sponzorušicama (silikonima napumpanim), sam da ih kamera slučajno snimi... gade mi se šugavi Ameri... Oni Japanci su bili ludi za tim sportom, normalna ekipa koja je navijala za svog borca. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Sad svi prate Filipovića, a i ufc sigurno daje više para, Japanci su škrti!!! I zato gube pomalo sve borce! Izgubili su 3 najbolja, Filipovića, Fedora i Minotaura!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
U pridu dobiju za ugovor 100 tisuća, a u UFC 1 miliju! I još po borbama dobiju više nego u prideu!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Koliko ja znam PRIDE je propao jer nije uspio potpisati novi ugovor sa japanskom nacionalnom televizijom. Ovi su ih otkantali i okrenuli se K1. Tu su im počeli problemi, nisu stigli nači adekvatnog zamjenskog sponzora i to je to. Meni osobno je ring također bio draži i sve popratne stvari u PRIDE-u, od samog prestavljanja boraca prije borbe do raspordanih dvorana u koje je čak stalo do 50.000 ljudi. Jedino dobro je sada to što ćemo stvarno imati sve najbolje borce na jednom mjestu, osim ako ne ispliva neka druga unosna organizacija. (čak mislim da bi to mogao biti onaj ruski Bodog. Za sada nisu previše poznati ali si mislim di je Rus tu je novac, a oko novca sve se vrti ...)
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Mirko će u ugovoru 100% odradit jednu borbu protiv Minotaura, pretpostavljam da će mu to bit zadnja (u ovom ugovoru). Odradit će i revanš protiv Gonzage, ali nakon 1 ili 2 borbe. Slijedeću borbu za zagrijavanje će mu protivnik vjerojatno bit Vera Ili Arlovski, a možda čak i onaj Kongo ili kako se već zove. U tom ugovoru mu vjerojatno neće dat šansu za titulu (što je potpuno u pravu). Kaže da hoće pojas, pa će tu valjda bit još jedan ugovor barem na 4 borbe. U to bi se mogao Fedor umiješat. E tih par zadnjih borbi će bit zlatna vremena MMA. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Ma da je Fedor pametan a je, nastavia bi se borit u Bodogu za velike novce protiv boraca ka šta je Matt Lindland (lakših i slabijih od njega), dobia je Minotaura 2 puta, Mirka uvjerljivo jedanput, Hunta, Heeringa u naponu snage...šta čovik ima više dokazivat. Nije izgubia u životu (onaj cut u 17 sec od TK u Ringsu je sranje), najuvjerljivi je vladar neke kategorije u povijesti MMA, znan da je tu još puno boraca s kojima bi se on moga borit, Werdum,Barnett,Kharitonov,Arlovski,Gonzaga,Randy ali da je pametan nastavia bi sa politikon-borit se sa šta slabijin borcima za šta veće pare. Iako bi ja volia da dođe u UFC da umete dvojicu-trojicu, da se Mirko ponovo digne i da bude Fedor-CC za titulu svjetskog prvaka (i da ga Mirko dobije, normalno) e to bi bia scenarij.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: fedor, potpisuje, prideom, vjerojatno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.