| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om u Sport forumu; Citat: Pravi autor: ice Mirko će u ugovoru 100% odradit jednu borbu protiv Minotaura, pretpostavljam da će mu to bit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
Sad je Mirko ljut i bit če dobar! Citat:
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | ||
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om To je to. Barnett se nije borio pola godine, kad bi on došao u isto vrijeme kao i fedor, mogao bi ga umest i to dobro. Uglavnom ovi će dovest najkvalitetnije borce i neće bit sranja. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Neka, ja podržavam to, da svi budu na jednom mjestu! kad je Filipović preša u ufc, mislija sam, ajme sad se neće više borit sa Fedorom, a na kraju eto njih opet!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #24 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om mislim da tamo ne bi trebao imati problema, teško da mu se može dogodit sranje kao Filipoviću jer je čovjek mentalno jak, pametan i ne podcjenjuje svoje protivnike, ali opet u zadnje mi vrijeme nije djelovao nekako uvjerljivo i dominantno..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Slab je na posjekotine, a UFC su laktovi glavna fora. Lindland mu je zadao mislim prvi udarac u početku meča i odma je prokrvario. Ne vjerujem da je tu itko tko bi ga mogao dobiti osim Filipovića, Gonzage i možda još nekoga. Fedor je samo čovijek. Protiv Fedora se treba igra smislit. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vjerojatno potpisuje sa Pride-om Fedor je čovjek-stroj. Ako želi, prihvatit će protivnikovu igru i pobijedit ga, ili mu nametnuti svoju i opet pobijedit. Njegova najveća snaga je smirenost i hladnoća glave koje mu omogućuju da iskoristi i najmanju grešku protivnika! Da je kompletan borac, ne moram ni govorit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fedor, potpisuje, prideom, vjerojatno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.